Devlet Bahçeli partisinin meclis toplantısında konuştu! Muharrem İnce'ye göndermelerde bulundu

Devlet Bahçeli geçtiğimiz gün açıklama yapan Muharrem İnce'ye göndermelerde bulundu. Parti meclis grubunda konuşan bahçelinin açıklamaları kaydedildi. MHP Genel Başkanı Bahçeli, idam konusunda tüm gücüyle var olduklarını açıkladı.

Haberler 09.05.2017 - 13:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Devlet Bahçeli geçtiimiz gün açklama yapan Muharrem nceye göndermelerde bulundu. Parti meclis grubunda konuan bahçelinin açklamalar kaydedildi. MHP Genel Bakan Bahçeli, idam konusunda tüm gücüyle var olduklarn açklayarak, dam cezasnn getirilmesi yasann kabul edilmesi hususunda MHP tüm gücüyle vardr. Bu bahsin kapanmasn beklemektedir diye konutu.

Devlet Bahçeli CHP taraflarnda resmen balayan iç sava ile de alakal açklamalar yapt. ve CHP kaosun dibinde anlamazlklarn girdabndadr. CHPnin yannda hizalanan dierler ise vurgun yemi haldedir. CHPnin varln kafeslemek, ülkülerini kötülemek için her yolu deneyen gafillere oksijen çadr görevi gören CHP, sonunda kazd kuyuya dümekten kurtulamamtr dedi. FETÖ davasndan tutuklu Kadir Topban damadnn tahliye edilmesini doru bulmadn belirten Bahçeli, CHPli Muharrem ncenin, kinci Ekmeleddin vakasna izin vermeyiz sözlerine de cevap verdi.

Bahçelinin konumalarndan satr balar kaydedildi. MHPyi hedef alan çok ortakl saldr ve operasyonun kumanda merkezinde yangn çkmtr. Karanlk senaryolar muhattaplarna dönmütür.

CHP kaosun dibinde, anlamazlklarn girdabndadr. Bugün oyun var diye szlananlar, dün bize kar oynanan oyunlarda figüranlk rolüne bürünmekten utanmamlard. CHPnin yannda hizalanan dierler ise dalm, vurgun yemi haldedir. MHPnin varln kafeslemek, ülkülerini kötülemek için her yolu deneyen gafillere oksijen çadr görevi gören CHP, sonunda kazd kuyuya dümekten kurtulamamtr.

Elbette CHPde yaananlar bizim dorudan ilgi sahamz içinde deildir. Ancak bir hakk teslim, bir doruyu tespit amacyla lafmz esirgemeyeceiz. 16 Nisandan hemen sonra yeni bir parti kurma konusunda mekik dokuyan, zemin yoklayan, hava koklayan, maksatl ziyaretlerle i birlii kanallar açmaya yeltenenler hayal aleminden hala çkamayan siyasi maluplardr. Türk milleti 16 Nisanda herkese yerini göstermi, dersini vermitir. Türkiye yeni bir hükümet sistemine geçmitir. Bu demokratik sonucu hazm ve sindirim güçlükleri çekenlerin hayr iradesini siyasiletirip bir alanda toplama emelleri olmayacak duaya amin demekle edeerdir.

MHP siyasetteki kprdamalarn, beklenti ve ittifak araylarnn sonu olmayan bir macera olduuna inanyor. Biz kirli ve ucuz siyasetin batana salanmadk. Sonra da saplanmayacaz.

Ana Sayfaya Git