Devlet Hastanesi'nde 'taciz' iddiası

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesindeki devlet hastanesinde ameliyat olan bir hastayı taciz ettiği iddia edilen anestezi teknisyeni hakkında soruşturma başlatıldı. Hastaneden yapılan açıklamada, adli soruşturmanın yanında idari soruşturma da açıldığı ve teknisyenin görevinden uzaklaştırıldığı belirtildi.

Haberler 07.09.2019 - 09:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, geçtiimiz Temmuz aynda Elbistan Devlet Hastanesinde meydana geldi. ddiaya göre ameliyat olan bir hasta, ismi açklanmayan anestezi teknisyeninin kendisini taciz ettiini öne sürerek polise ikayetçi oldu. Bunun üzerine teknisyen hakknda soruturma açld.

GÖREVNDEN UZAKLATIRILDI

Olayla ilgili Elbistan Devlet Hastanesinden yaplan açklamada, hastann ikayetçi olduu gün anestezi teknisyeni hakknda idari soruturma balatld belirtilerek öyle denildi:

Ayn gün hastanemiz idaresi tarafndan da adli soruturmaya ek olarak idari soruturma balatlm olup ilgili anestezi teknisyeni personel soruturmann salahiyeti açsndan hastanedeki görevinden uzaklatrlmtr. Olayla ilgili Cumhuriyet Basavcl tarafndan yürütülen adli süreç ve tarafmzdan yürütülen idari soruturma süreci devam etmektedir. Elbistan Devlet Hastanesi olarak tüm birimlerimizle Elbistan ve yöre halkna hak ettikleri kaliteli salk hizmetini sunabilmek için 7/24 büyük bir özveri ile çalmaktayz. Yaanan bu münferit olayla ilgili devam eden adli ve idari soruturmalar neticesinde suç tespit edilirse gerekli her cezann uygulanacandan kimsenin üphesi olmamas gerektiini bir kez daha tekrarlamak isteriz.

Ana Sayfaya Git