Devrilecek diye sosyal medya da paylaştı! Aradan sadece 3 saat geçti

Zaman zaman sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar bir an da TT olup gündeme çıkmayı beklerken, Antalya'da bir kişi sosyal medya hesabından ağacın devrileceğini söyledi. Devrilecek diyip fotoğrafın paylaştığı ağaç ise 3 saat sonra bir arabanın üzerine devrildi.

Haberler 02.08.2017 - 01:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Zaman zaman sosyal medya üzerinden yaplan paylamlar bir an da TT olup gündeme çkmay beklerken, Antalyada bir kii sosyal medya hesabndan aacn devrileceini söyledi. Devrilecek diyip fotorafn paylat aaç ise 3 saat sonra bir arabann üzerine devrildi.

Olay, Haim can Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde saat 19.30 sralarnda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde ortasnda bulunan refüjde uzun zamandr eik vaziyette olduu örenilen 20 metrelik hurma aac, biranda bulunduu yerden koparak ismi örenilemeyen bir kadn sürücü kulland 07 CPG 07 plakal otomobilinin motor ksmna dütü. Olay gören çevredeki vatandalar ve dier sürücüler direksiyon banda oka giren kadn sürücüyü araç içerisinden çkard. hbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yolu trafie kapatrken, yine polis ve itfaiye ekipleri devrilen hurma aacn keserek yol kenarna sürükledi. Arabasnda maddi hasar oluan kadn sürücünün ise olay yara almadan atlatt.

Ana Sayfaya Git