Dicle Elektrik il müdürleri göreve başladı

Dicle Elektrik’te kısa süre önce yapılan görev değişikliği sonrası Siirt İl Müdürlüğü’ne atanan Yusuf Berus ile Batman İl Müdürlüğü’ne atanan Naci Obut yeni görevlerine başladı.

Haberler 10.07.2020 - 01:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

irketten yaplan açklamaya göre, Dicle Elektrik Datm A tarafndan ksa süre önce yaplan görev deiiklii kapsamnda, daha önce Batman l Müdürü olarak görev yapan Yusuf Berus, Siirt l Müdürlüü görevine; daha önce Siirt l Müdürü olarak görev yapan Naci Obut ise Batman l Müdürlüü görevine getirilmiti.

Berus ve Obut atama kararnn duyurulmasnn ardndan yeni görevlerine balad.

SRT VE BATMAN

lk görev deiimi Siirtte gerçekleti. Obut, Siirt l Müdürlüü görevini Berusa devretti. Siirtin ardndan Batmanda da görev deiimi gerçekletirildi.

Burada da Berus, görevini Obuta devretti. Görev deiimi için yaplan törene Dicle Elektrik Datm A. Genel Müdürü Yaar Arvas, Genel Müdür Yardmcs Nedim Tüzün, Müteri ve Saha Yönetimi Bakan Avni Doan ile Eksim Holding Teknoloji ve nsan Kaynaklar Bakan Kürad Karaman katld.

Açklamada görülerine yer verilen Dicle Elektrik Datm A. Genel Müdürü Yaar Arvas, her iki il müdürünün de çalmalarn takdir ettiklerini belirterek, Yusuf Berus ve Naci Obutun yeni görev yerlerinde de baarl çalmalarn sürdüreceklerine inandn kaydetti.

Ana Sayfaya Git