Dicle'de iş yerleri denetlendi

Dicle ilçesinde çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren iş yerlerinde vergi kaydı, ustalık belgesi, sağlık ve hijyen konularında denetim gerçekleştirildi.

Haberler 18.12.2019 - 09:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diclede zabta, Salk lçe Müdürlüü ile Tarm ve Orman lçe Müdürlüü ekiplerince, çeitli sektörlerde faaliyet gösteren i yerlerine yönelik i yerlerinin vergi kayd, i yeri açma ruhsat, oda ve sicil kayd ile ustalk belgeleri, hijyen ve temizlik konularnda denetim gerçekletirildi.

DENETMLER YOUNLATIRILDI

Dicle Belediyesi Zabta Müdürü skender Dayan, denetimlerde çalmalar titizlikle sürdürdüklerini söyledi. Dayan, Vatandalarn huzur ve refah için bata frnlar olmak üzere, gda satan dükkanlar, marketler, kasaplar, lokantaclar, kebapçlar, berber ve kuaförcüler yasal olarak denetleniyor. nsan odakl hizmet anlaymz çerçevesinde, Dicle halkmzn salkl, hijyen ve gramaj kurallarna uygun ekmek, pide ve dier unlu mamulleri tüketebilmesi amacyla denetimleri yaptk. Yaptmz denetimlerde temiz ve salkl ürün üreten esnafa da teekkür ederiz. Özellikle gda maddeleri konusunda vatandalarn endielerinin ortadan kalkmas amacyla i yeri denetimlerimiz devam edecek. Vatandalarmzn sal için ekiplerimizin titizlikle sürdürdüü kontroller sonucu frnlarda gözlemlediimiz salkl ve hijyenik ortam bizi oldukça mutlu ediyor. Salkl ekmek ve mamul üreten i yeri sahiplerinin hassasiyeti, ilçe halknn gönül rahatlyla ekmek almalarn salyor. Halkmzn saln korumak için gereken her ey yaplacaktr. Dicle Belediyesi Zabta Müdürlüü olarak hizmet etmeye devam edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git