Dikkat! Meteoroloji 4 il için uyarıda bulundu

Meteoroloji Genel üdürlüğü İzmir Manisa ve Çanakklae için korkutucu uyarıyı yaptı. Belirlenen illerde 6 saat içinde, kuvvetli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışla yerel dolu beklendiğini duyurdu.

Haberler 27.05.2017 - 19:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Meteoroloji Genel üdürlüü zmir Manisa ve çanakklae için korkutucu uyary yapt. Belirlenen illerde 6 saat içinde, kuvvetli saanak ve gökgürültülü saanak yala yerel dolu beklendiini duyurdu.

Meteorolojiden yaplan açklamada, kuvvetli ya nedeniyle su baskn, ulamda aksamalar, yldrm ve ani sel gibi olumas muhtemel risklere kar uyarda bulunularak, öyle denildi:

Meteoroloji uydusu ve radarndan alnan verilerle yaplan analiz sonucunda önümüzdeki 6 saat içinde; zmir il genelinde, Manisann merkez çevreleri (Saruhanl, Turgutlu) ve kuzey ilçelerinde (Soma, Krkaaç, Akhisar), Balkesirin iç kesimlerinde (Merkez, Balya, vrindi, Savatepe, Sndrg, Bigadiç, Dursunbey, Kepsut) ve çanakkalenin iç kesimlerinde (Ayvack, Ezine, Bayramiç, çan, Yenice, Biga) kuvvetli saanak ve gök gürültülü saanak yala birlikte yerel dolu ya beklendiinden meydana gelebilecek olumsuzluklara kar (su baskn, ani sel, ulamda aksamalar, yldrm, dolu ya v.b.) dikkatli ve tedbirli olunmas gerekmektedir

Meteorolojiden Ankara için kuvvetli ya uyars

Meteoroloji Genel Müdürlüü, bugün ve yarn Ankara çevrelerinde yerel kuvvetli ya beklendiini duyurdu. Meteorolojiden yaplan açklamada, kuvvetli ya nedeniyle su baskn, ulamda aksamalar, yldrm ve sel gibi olumas muhtemel risklere kar uyarda bulunularak, öyle denildi:

Yaplan son deerlendirmelere göre; bugün ve yarn (Pazar) Ankara çevrelerinde aralklarla ve yerel olarak kuvvetli (20-50 mm) saanak ve gök gürültülü saanak ya beklendiinden su baskn, ulamda aksamalar, yldrm, yerel dolu ya gibi olumsuzluklara kar dikkatli ve tedbirli olunmaldr dha

Ana Sayfaya Git