Dinç’ten Uzay Haber'e ziyaret

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, Uzay Haber ve Diyarbakır Söz Gazetesine ziyarette bulundu. Dinç, Genel Yayın Yönetmenimiz Ömer Büyüktimur’la görüştü.

Haberler 02.01.2021 - 09:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yerel basn ziyaretlerini sürdüren HÜDA PAR Diyarbakr l Bakan Faruk Dinç, dün de Uzay Haber ve Diyarbakr Söz Gazatesini ziyaret etti.

Dinç ve beraberindekiler Genel Yayn Yönetmenimiz Ömer Büyüktimurla görütü. Samm ve scakbir ortamda gerçekleen görümede, yerelde yaanan sorunlar ele alnrken, genel anlamda da Covid-19un etkileri ve Türkiyenin ekonomi politikas gündem bal oldu.

Kentte yaanan ekonomik kayglarn arttna iaret eden Dinç; esnafn, pandeminin de etkisiyle iflasn eiine geldiini hatrlatarak, sorunlarn giderilmesi noktasnda yetkililere çarda bulundu.

SYAS GÜNDEM KONUULDU

TBMM Genel Kurulunda kabul edilen ve büyük tepkilere neden olan Kitle mha Silahlarnn Yaylmasnn Finansmannn Önlenmesine dair BMGKye ait kanunun da masaya yatrld ziyarette; Dinç, söz konusu kanunla Türkiyenin iç politikasna müdahale edilmesinin salanacana dikkat çekerek, yasann VETO edilmesi gerektiini vurgulad.

Geçtiimiz günlerde HÜDA PAR Genel Bakan shak Salamn, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan ile görümesinde neler konuulduuna dair sorulan soruyu da yantlayan Dinç, söz konusu görümede arlkl olarak Kürt Meselesi bata olmak üzere yerel ve genel anlamda yaanan sorunlarn konuulduunu tek tek izah etti.

Ziyaretinden dolay Dinçe teekkür eden Genel Yayn Yönetmeniz Büyüktimur, Bakana yeni görevinde de baarlar diledi. Dinçe, l Bakan Yardmcs Metin Turan ve l Gençlik Kollar Bakan Mücahit leri elik etti.

Ana Sayfaya Git