Diva Bülent Ersoy'u Hindistan'da yılan soktu! İşte son sağlık durumu

Yeni televizyon programı çekimleri için bir süredir Hindistan'da olan Bülent Ersoy'dan kötü haber geldi. Bülent Ersoy'u Hindistan'da yılan soktu. Çığlık çığlığa kalan Ersoy hemen müdahale edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

Haberler 26.05.2017 - 15:34 Son Güncelleme : 26.05.2017 - 16:12

Yeni televizyon program çekimleri için bir süredir Hindistanda olan Bülent Ersoydan kötü haber geldi. Bülent Ersoyu Hindistanda ylan soktu. çlk çla kalan Ersoy hemen müdahale edilmek üzere hastaneye kaldrld. Safiye Soyman, Banu Alkan ve Burcu Esmersoyun da aralarnda bulunduu grup, bilindii üzere bir televizyon kanalanda yaz aylarnda balayacak olan program çekimleri için Hindistan Mumbaiye gitti.

çILIK ATARAK YARDIM STED

Hindistanda 46 derece scakta gerçekleen çekimler srasnda dinlenmek için yeil alan tercih eden Diva lakapl sanatçnn, çlk atarak yardm istemesi üzerine çalanlar yanna kotu.

YILANI YAKALAYIP ÖLDÜRDÜLER

Yardma koan set çalanlar, ylan yakalayp öldürdü. Sol bacanda ikinlik ve kzarklk oluan Bülent Ersoy, set doktorunun yapt ilk müdahalenin ardndan vakit kaybetmeden hastaneye kaldrld.

SALIK DURUMU Y

çok sayda ünlü ismin ölüm haberini duyurduu için Sanat dünyasnn felaket tellal olarak anlan Türk sanat müzii sanatçs Onur Akay da sosyal medya hesabndan yapt paylamla Divann salk durumu hakknda bilgi verdi. Akay fotorafn altna Nazar dedi sanrm bize! Benim u anda salk durumum çok iyi ve dinleniyorum, ilginiz için sonsuz teekkür ediyorum. Bu arada Bülent Ersoydan üzücü haber aldm. Bülent Hanm bacandan ylan sokmu ama biraz önce salnn iyi olduunu da örendim. Hindistanda çekimler srasnda yeil alanda dinlenen Bülent Hanm, çlk atarak yardm istemi. Yardma koan set çalanlar ylan öldürmü. Sol bacanda ikinlik, kzarklk oluan Bülent Hanm, set doktorunun yapt ilk müdahalenin ardndan hastaneye kaldrlm ve u an müahede altnda tutuluyor. Acil ifalar dilerim. notunu dütü.

BTLENDLER

Dünya Güzellerim adl program için bir araya gelen Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Burcu Esmersoyun Hindistandan ilk görüntüleri geldi. çekimleri mays aynn ilk haftasnda balayan programn yaynlanan ilk görüntülerinde ekip, Hindistann Mumbai ehrinde gerçekleen otobüs seyahatleri srasnda görüntülendi. labildiince abartl kyafet ve makyajlaryla eski bir otobüste tavuk ve keçilere eliinde seyahat eden ünlü isimlerin diyaloglar dikkat çekti. Ersoyun bir Hintlinin kucanda tuttuu tavuu sevdikten sonra ekibin bit panii yaamas dikkat çekti. Geride braktmz günlerde Bülent Ersoyun Hindistanda budist rahipleriyle kavga ettii önesürülmü, program yetkilileri iddialar yalanlamt

çEKMLER BALADI

Haziran aynda Show TV ekranlarnda yaynlanacak olan Dünya Güzellerim isimli gezi show program için bir araya gelen; Türk Sanat Müziinin Divas Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan, Burcu Esmersoydan oluan dev kadrodan ilk görüntüler yaynland. Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan, Burcu Esmersoyun Hindistan altna üstüne getirdii, elence dolu anlarn yaand ilk tantm yaynland. çekimleri Mays aynn ilk haftasnda Hindistanda balayan Dünya Güzellerimin yapmcln Bloom Medya, yönetmenliini Mustafa Kotan yapyor. Yaynlanan ilk görüntülerde Hindistann Mumbai ehrinde gerçekleen otobüs seyahatleri srasnda izlediimiz Diva Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan, Burcu Esmersoy; Ekranlarda elenceye yer açn dedirtiyor.

Ana Sayfaya Git