Diyanet Terörü Anlatacak

Diyanet İşleri Başkanlığı, "Türkiye'de Dini İstismar Eden Terör Örgütleriyle Mücadele" konulu projeyle FETÖ ve DAEŞ gibi terör örgütlerinin gerçek yüzünü sahada anlatacak Çalışmanın ayrıntıları, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Erbaş tarafından 12 Nisan'da düzenlenecek tanıtım toplantısıyla kamuoyuna duyurulacak

Haberler 12.04.2018 - 10:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyanet leri Bakanl, Türkiyede Dini stismar Eden Terör Örgütleriyle Mücadele konulu projeyle FETÖ ve DAE gibi terör örgütlerinin gerçek yüzünü sahada anlatacak.

Bakanlktan yaplan yazl açklamaya göre, dini istismar eden FETÖ ve DAE gibi terör örgütleriyle mücadeleye yönelik ülke genelinde önemli bir çalma hayata geçirilecek.

SAHADA TERÖRÜ ANLATACAK

Terör örgütleriyle mücadele konusunda raporlar hazrlayarak kamuoyuyla paylaan Diyanet, oluturaca özel ekiplerle üniversite örencisinden kamu görevlisine, kanaat önderlerinden sivil toplum temsilcilerine kadar toplumun tüm kesimleri için programlar gerçekletirecek.

Türkiyede Dini stismar Eden Terör Örgütleriyle Mücadele konulu çalmann ayrntlar Diyanet leri Bakan Prof. Dr. Ali Erba tarafndan 12 Nisanda düzenlenecek tantm toplantsyla kamuoyuna duyurulacak.

Ana Sayfaya Git