Diyarbakır Belediyesi'ni göstererek PKK sistemini açıkladı

Özhaseki Diyarbakır Belediyesini örnek vererek, PKK sistemini açıkladı

Haberler 25.11.2016 - 10:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

PKKnn sistemi çözüldü açklamas çevre ve ehircilik Bakan Özhaseki tarafndan yapld. Örnek Diyarbakr Belediyesinde örneini gördük, arka odada 3 tane PKKl oturuyor, geçici içi olarak dedi.

çevre ve ehircilik Bakan Özhaseki Son KHK ile kayyum atanan belediyelerde daha önce hizmet alm için yaplan sözlemeler feshedilecek. çünkü bir belediyede 250 kii çalyor görünüyor ama 50si orada, 200ü dada. Diyarbakr Belediyesinde örneini gördük, arka odada 3 tane PKKl oturuyor, geçici içi olarak.

öyle yapyorlar: Bir pafta önlerinde, Bu kimin mal? unun mal. Buradan yol geçiriyorlar. Arsann sahibi adam, Parselim bozuldu, ben oraya 10 - 20 daire yaptracaktm diyor. Sonra da adama Düzeltiriz, sen 100 bin lira ver, bu ii halledelim diyorlar. Bunun belgeleri ve görüntüleri var, sistemi çözdük. Vatanda haraca balyorlar. Kayyum olarak atadmz arkadalar, PKK tarafndan yönetilen belediyeleri temizleyelim. Eskiden yaplan ileri bitirelim. Sözlemeleri bitirelim. çünkü pislik akyor diyorlar. Baka türlü temizleyemeyiz. açklamasnda bulundu.

Ana Sayfaya Git