Diyarbakır SUR'da son dakika patlama!

Diyarbakır SUR'da son dakika yaşanan patlama karayolunda meydna geldi. Diyarbakır Sur İçesi'ne bağlı Bağıvar Mahallesi'nde karayolunda meydana gelen patlama ile ilgili güvenlik güçlerinin çalışmaları devam ediyor.

Haberler 19.08.2017 - 22:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr SURda son dakika yaanan patlama karayolunda meydna geldi. Diyarbakr Sur çesine bal Bavar Mahallesinde karayolunda meydana gelen patlama ile ilgili güvenlik güçlerinin çalmalar devam ediyor.

Diyarbakrda patlama! Merkez Bavar Mahallesi yolunda bugün saat 16.30 sralarnda patlama meydana geldi. Patlamada can ve mal kayb olmazken, olay yerine terörle mücadele ve Özel Harekat timleri ile olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi.

KARAYOLU TRAFE KAPATILDI

Havadan helikopterlerin de güvenlik önlemi ald bölgede karayolu çift yönlü trafie kapatld. Polisin yapt incelemede herhangi bir olumsuz duruma rastlanmezken,karayolu yeniden ulama açld.

SORUTURMA BALATILDI

Güvenlik güçleri, patlamayla ilgili soruturma balatt.

PKK DYARBAKIR SORUMLUSU ÖLDÜRÜLDÜ

Hatayn skenderun ilçesi Karaylan krsalnda bölücü terör örgütü PKKl teröristlerle çkan çatmada ehit olan uzman çavu Abdullah Akdenizin ac haberi Osmaniyedeki baba ocana ularken bölücü örgütün Diyarbakr sorumlusunun öldürdüü örenildi. Amanos Dalar krsalnda yaralanan ve kaldrld hastanede ehit Abdullah Akdenizin, 7 yldr uzman çavu görevi yapt, evli ve bir çocuk babas olduu belirtildi.

Ana Sayfaya Git