Diyarbakır Vaka sayısı Diyarbakır Valisi tarafından açıklandı

Diyarbakır Valisi şehirdeki vaka sayısı ile alakalı açıklama yaptı. Diyarbakır Valisi Minür Karaloğlu, il pandemi kurulu toplantısı sonrası kentte koronavirüs vaka sayısı ve alınacak tedbirleri açıkladı.

Haberler 21.06.2020 - 01:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valisi ehirdeki vaka says ile alakal açklama yapt. Diyarbakr Valisi Minür Karalolu, il pandemi kurulu toplants sonras kentte koronavirüs vaka says ve alnacak tedbirleri açklad.

Diyarbakr Valisi Minür Karalolu, il pandemi kurulu toplants sonras kentte korona virüs vaka says ve alnacak tedbirleri açklad. 54 kiinin korona virüsten dolay hayatn kaybettiini açklayan Karalolu, Diyarbakrda toplam 205 vaka var, bunlardan 20 hasta youn bakmda ve 6 hasta solunum cihazna bal olarak yaam mücadelesi veriyor dedi.

Diyarbakr Valisi Minür Karalolu, il pandemi kurulu toplants sonras kentte korona virüs vaka says yeni kararlarlar ve alnacak tedbirleri açklad.

Hayatn kaybeden vatandalarmzn ya ortalamas 72

Diyarbakrda vaka saylarnn artnn normalleme süreci ile birlikte yaandn belirten Vali Karalolu, Ramazan Bayram sonrasnda seyahat kurlarnn gevetilmesiyle ve hareketin artmasyla beraber Diyarbakrda da pozitif vaka saylarnda bir yükseli var. Bugün geldiimiz noktada, maalesef 54 vatandamz hayatn kaybetti. Bu hayatn kaybeden vatandalarmzn ya ortalamas ise 72 olarak kayt altna alnd. Niye bizim 65 ya üstü vatandalar ile ilgili sokaa çkma konusunda snrlamalar koyduumuz Diyarbakrdaki ölen vatandalarmzn ya ortalamasyla da daha net olarak görülüyor. Hastanelerde imdiye kadar toplam 205 kii yatarak tedavi görüyor. Bunlardan 20si youn bakm ünitesinde ve 6s ise entube solunum cihazna bal olarak yaam mücadelesi veriyor. 189 vatandamz da normal servislerde tedavilerine devam ediliyor dedi.

Ana Sayfaya Git