Diyarbakır ve Şırnak'a hava harekatı düzenlendi

Şırnak ve Diyarbakır kırsalında PKK mevzilerinin hava harekatı sonrasında yerle bir edildiği açıklandı. Operasyon düzenlenen alanda bulunan teröristlerin saldırı hazırlığında oldukları öğrenilirken, 2 saldırganın etkisiz hale getirildiği açıklandı.

Haberler 01.06.2017 - 11:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnak ve Diyarbakr krsalnda PKK mevzilerinin hava harekat sonrasnda yerle bir edildii açkland. Operasyon düzenlenen alanda bulunan teröristlerin saldr hazrlnda olduklar örenilirken, 2 saldrgann etkisiz hale getirildii açkland.

Türk Silahl Kuvvetlerince (TSK) rnak ve Diyarbakr krsalna düzenlenen hava harekatlaryla saldr hazrlndaki teröristlerin silah mevzisi ve barnma alanlar vuruldu. Operasyonda ilk belirlemelere göre iki terörist etkisiz hale getirildi.

TSKdan yaplan bilgilendirmeye göre, dün akam saatlerinde rnak-kiyakalar ve Diyarbakr-Licede devam eden operasyon kapsamnda hava harekat düzenlendi.

Sava uçaklar saldr hazrlndaki terörist gruba yönelik harekatla kiyakalarda bir maara ve bir doçka silah mevzisi, Licede de barnma alan ile ilk belirlemelere göre iki teröristi etkisiz hale getirdi.

Ana Sayfaya Git