Diyarbakır'da hamile ve raporlu izinaçıklaması Valilikten

Diyarbakır'da hamile ve raporlu hastaları 1 günlük izin verildi. Hava sıcaklığının hat safhada bulunduğu Güney Doğu illerimizde teker teker idariizin haberleri de duyumlanmaya başladı.

Haberler 04.07.2017 - 01:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda hamile ve raporlu hastalar 1 günlük izin verildi. Hava scaklnn hat safhada bulunduu Güney Dou illerimizde teker teker idariizin haberleri de duyumlanmaya balad.

Diyarbakr Valiliinden yaplan açklamada, hava scaklnn mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüü Diyarbakr Bölge Tahmin ve Uyar Merkezinden alnan son hava tahmin raporlarna göre hava scaklnn 4 Temmuz 2017 sal günü yükselmeye devam edeceinin tahmin edilecei belirtildi. Açklamada, Salk Bakanlnn 2007/52 sayl Ar Scaklarda Alnmas Gereken Önlemler Genelgesi, Diyarbakr l Hfzsshha Kurulunun 3 Temmuz 2017 tarihli karar gereince ilimizdeki kamu kurum ve kurulularnda çalan hamile bayanlar, rapor ile tevsik edilmek artyla eker, kalp-damar, beyin-damar, kronik solunum sistemi hastalklar, karacier, böbrek ve kanser hastalklar olanlar, yüzde 40 ve üzeri engelli raporu bulunanlarn 4 Temmuz 2017 tarihinde idari izinli saylmalarna karar vermitir denildi.

Ana Sayfaya Git