Diyarbakır'da, parkta 2 kişiyi silahla yaralayan şüpheli tutuklandı

Diyarbakır’da, parkta husumetli iki grup arasındaki kavgada 2 kişiyi silahla yaralandıktan sonra gözaltına alınan S.I., mahkemece tutuklandı.

Haberler 19.04.2021 - 00:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, parkta husumetli iki grup arasndaki kavgada 2 kiiyi silahla yaralandktan sonra gözaltna alnan S.I., mahkemece tutukland.

Olay, Önceki gün Balar ilçesindeki Körhat Parknda meydana geldi. ddiaya göre, aralarnda husumet bulunan iki grup, parkta karlat. Burada balayan tartma, ksa sürede silahl kavgaya dönütü. Kavgada .K. ile S.K., yaralanrken, ihbar üzerine bölgeye polis ve salk ekipleri sevk edildi.

ÜPHEL TUTUKLANDI

Yarallar, salk görevlilerince olay yerinde yaplan ilk müdahalelerinin ardndan ambulanslarla hastaneye götürüldü. Polis ekiplerinin olay yerinde yapt incelemede, çok sayda mermi kovan ele geçirildi. Kavgada 2 kiiyi yaralad belirlenen S.I.nn yakalanmasna yönelik çalma balatt.

Balar lçe Emniyet Müdürlüü Suç Önleme ve Soruturma Büro Amirlii ekiplerince yaplan çalma sonucu S.I., ksa süre sonra yakalanp, gözaltna alnd. Emniyetteki ilemleri tamamlanan S.I., sevk edildii adliyede çkarld mahkemece tutukland.

Ana Sayfaya Git