DNA sırrı çözecek!

Diyarbakır'da özel bir hastanede Kovid-19 tedavisi gördüğü sırada hayatını kaybeden Ahmet Çubuk'un cinayet suçundan arandığı ve sahte kimlikle işlem yaptırdığı iddiası üzerine inceleme başlatılırken, sonucun DNA testiyle belirleneceği bildirildi.

Haberler 28.12.2020 - 00:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda özel bir hastanede koronavirüs (Kovid-19) tedavisi görürken hayatn kaybeden cinayet üphelisinin gerçek kimlii DNA testiyle belirlenecek.

Alnan bilgiye göre, 18 Aralkta merkez Kayapnar ilçesinde özel bir hastaneye Haim çubuk ismiyle giri yapan kii, Kovid-19 tehisiyle tedavi altndayken 25 Aralkta yaamn yitirdi.

Söz konusu kiinin, kasten adam öldürme suçundan aranan Ahmet çubuk olduu ve sahte kimlikle ilemlerini yaptrd iddias üzerine Diyarbakr Emniyet Müdürlüünce soruturma balatld.

DNA TESTYLE

Bu kapsamda olay yeri incemeleme ekipleri tarafndan, kimlik tespiti amacyla DNA testi yaplabilmesi için zanldan kan örnei alnd, parmak izi ve fotoraflama çalmas yapld.

Haim çubukun da polise verdii ifadede, Ahmet çubukun kendisinin kimlik fotokopisi ile hastaneye giri yaptn örendiini, konudan haberinin olmadn, 2014te kimliini kaybettiini, ayn yl yeni kimlik çkardn ve kimliinin hastanede kullanlmasyla ilgisinin bulunmadn söyledii örenildi. Hastanede yaamn yitiren kiiye ilikin soruturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git