Doğum gününde ölüm onu şahsına münhasır TIR'ın da yakaladı! Doğduğu gün öldü!

Bursalı 39 yaşındaki TIR şoförü Taner Yaşa, direksiyon başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. 3 çocuk babasının doğum gününde vefatı ailesi ve sevenlerini yasa boğdu

Haberler 16.03.2016 - 12:58 Son Güncelleme : 16.03.2016 - 12:58

Bir fabrikadan yüklediği nişastayı İstanbula götürmek isteyen Taner Yaşa, 16 VZ 210 plakalı TIRı ile sabahın erken saatlerinde yola çıktı. İddiaya göre, Yaşa, İstanbul İkitelli Sanayi Sitesine giriş yaptı. Nişasta yüklü TIRı yanaştırmak isterken fenalaşan Yaşanın aracı yolda kaldı. Durumu fark eden güvenlik görevlileri, 112 Acil servisten yardım istedi. Sağlık ekibi olay yerine geldiğinde ise talihsiz adamın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği belirlendi. ACISI YENİKÖYE DÜŞTÜ Yaşanın cenazesi Cumhuriyet Savcısının incelemesinden sonra Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Taner Yaşanın acı haberi önce Orhangazi Taşıyıcılar Kooperatifine ulaştı. Birlikte çalıştığı arkadaşları acı haberle sarsılırken, 3 çocuk babası Yaşanın Yeniköy Mahallesindeki evinde ise gözyaşı sel oldu.

DOĞUM GÜNÜYDÜ Ekmek teknesinde, direksiyon başındayken hayatını kaybeden Taner Yaşanın, vefat ettiği günün doğum günü olduğu öğrenildi. Yaşa, ölümünden saatler önce 39 yaşına girmişti. Güler yüzü ile bilinen ve meslektaşlarının Muhtar lakabı ile çağırdığı Yaşanın, herkes tarafından sevilen birisi olduğu bildirildi. Talihsiz adam bugün Orhangaziye bağlı Yeniköy Mahallesinde toprağa verilecek.

Ana Sayfaya Git