Dolandırıcılar yakalandı

Denizli'de kendilerini polis olarak tanıtan ve bir emekliyi 25 bin lira dolandırdıkları belirlenen 2 kişi, kentten ayrılmak için bindikleri otobüste yakalandı. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haberler 16.10.2020 - 00:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Denizlide yaayan 66 yandaki emekli Duran S.yi telefonla arayan 2 kii, kendilerini polis olarak tantt. üpheliler, zmirde meydana gelen bir kuyumcu soygununda Duran S.nin adnn geçtii, olay yerinde kimliinin bulunduunu söyledi. Para ve deerli eyalar üzerinde parmak izi incelemesi yapma bahanesiyle Duran S.nin evine gelen üpheliler poetlere konulan 5 bin 200 lira ile 19 bin 800 TL deerindeki ziynet eyasn ald.

DYARBAKIR OTOBÜSÜNDE YAKALANDI

Olay yaknlarna anlatmasnn ardndan dolandrldn anlayan Duran S. durumu polise bildirdi. l Emniyet Müdürlüü ekipleri, olayla ilgili soruturma balatt. Yaplan güvenlik kameras incelemelerinin ardndan üphelilerin kimliini belirleyen ve bir ehirler aras yolcu otobüsüyle kentten ayrlacaklarn örenen ekipler, operasyon düzenledi.

Diyarbakra giden bir otobüsü durduran polis ekipleri, 2 üpheliyi yakalayarak gözaltna ald. Emniyetteki ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edilen zanllar, çkarldklar mahkemece tutukland.

Ana Sayfaya Git