Dolunay 3. bölüm özeti! Dolunaylı geceden sonra hiçbirşey eskisi gibi olmayacak

Ekranlara pir başlayan Dolunay 3. bölüm dün akşam ekranlardaydı. 7^sinden 70'ine severek takip edilen Dolunay 3. bölüm seyredemeyenlere özel Dolunay 3. bölüm özeti ve Dolunay yeni bölümünde neler olacağını merak edenlere özel dolunay 4. bölüm fragman ve detayları haberimizde.

Haberler 19.07.2017 - 15:38 Son Güncelleme : 19.07.2017 - 15:56

Ekranlara pir balayan Dolunay 3. bölüm dün akam ekranlardayd. 7^sinden 70ine severek takip edilen Dolunay 3. bölüm seyredemeyenlere özel Dolunay 3. bölüm özeti ve Dolunay yeni bölümünde neler olacan merak edenlere özel dolunay 4. bölüm fragman ve detaylar haberimizde.

Dizinin bu hafta yaynlanan son bölümünde Nazl, Denizi hayata balarken kendine de baladnn farknda deildi. Hakan gizli planlarn harekete geçirmek için doru zaman bekledi.

YEN BÖLÜMDE NELER YAANACAK

Zeynep ve Demirin kayb bütün aileyi derinden sarsmtr. Nazl ve Ferit Bulutun iyilii için ibirlii yaparlar. Fakat o dolunayl geceden sonra her ey eskisi gibi olabilecek midir?

Öte yandan Nazl, Denizi hayata balarken kendine de baladnn farknda deildir. Hakan gizli planlarn harekete geçirmek için doru zaman bekler. Demetin Ferite olan öfkesi hem Hakan kskandrr hem de planlarnda ona yardmc olur. Fato, Engine kar dürüst olmak istedikçe iler daha da karmak bir hal alr. Alya hiç beklemedii bir ekilde kendisini Nazl ve Fatoun hayatlarnn ortasnda bulacaktr. Asumann sorumsuzluu Nazly zor durumda brakr.

DOLUNAY KONUSU OYUNCULARI DETAYLARI

Med Yapm ile Yamur Ünaln ortaklaa yapmcln üstlendii yeni dizi Dolunay her hafta sal ekranlara geliyor. Barollerinde Özge Gürel ile Can Yamann olaca yeni dizi Dolunay yaz sezonunda Star Tv ekranlarnda muhteem bir ak ekranlara getirecek.

Dizinin ismini Türkan orayn belirledii yönetmen koltuunda çar Bayrakn oturduu Dolunay her hafta yeni bölümleriyle sal günleri Star Tv ekranlarnda izleyicisi ile buluacak Dolunay dizisinin senaryosunu ise KULE DB SENARYO EKB AYEN GÜNSU TEKER FKRET BEKLER yazmaktadr.

CAN YAMAN - FERT

çalkan ve soukkanl olan Ferit baarl bir i adamdr. Hayatn planlar üzerine kurmaktan holanan Ferit; düzenli, titiz ve simetriye önem verir. Düzenli olmasnn yan sra iyi bir gurmedir. Kadnlara kar mesafeli, çevresinde duvarlar olan genç bir adamdr.

ÖZGE GÜREL - NAZLI

natç ve giriken bir ruha sahip olan Nazl, küçük yatan beri çalyor. Tutkunu olduu ii yapmak için Gastronomi okuyor. Japon kültürüne olan ilgisini eitimini ald gastronomi ile birletirmeye hevesli olan Nazl, arkada canls olmasna ramen erkeklere kar utangaç. Nazl, kz kardei Asuya dükün, ailesinden uzakta kardeine annelik yapyor.

HAKAN KURTA - DENZ

Sanatç ruhlu, duygusal ve yetenekli Deniz; resim yapyor, davul çalyor, beste yapyor. Her alanda yaratc ve yeni eyler örenmeye aç oluu ile mutluluk ya da depresyon dahil her duyguyu dorukta yayor. Zeki kadnlara kar özel bir ilgisi olan Deniz, ilikilerinde sadk ve dürüst olmay seviyor.

NECP MEMLL - HAKAN

Nilüferin kocas olan Hakan, kendine güvenen, tuttuunu koparan biri. Feritle Nilüferin yollar ayrlnca da harekete geçmi ve Nilüfer ile evlenmitir. Ferite taknts olan Hakan onlara rakip olan büyük bir irketin patronudur.

ÖZNUR SERçELER - FATO

Deli dolu, güzel, neeli, cvl cvl biri olan Fato, insan ilikileri iyi, sabrl ve alttan almay bilen elenceli bir kadn. En büyük hayali zengin bir koca bulmak olan Fato tüm hayallerine ancak bu ekilde kavuacan düünüyor.

LAYDA AKDOAN - ASUMAN

Güzel, kskanç, hrsl, zekasn kötü yönde kullanmaya meyilli bir genç kz olan Asuman, ablas Nazly sever ama bir yandan da delicesine kskanr. Zengin bir koca bulmak için her eyi yapabileceini düünen Asuman kötü olmaktan asla korkmayan, etrafnda kendi gibi gözü yüksekte olan arkadalaryla taklmaktan holanyor.

TÜRKÜ TURAN - ALYA

Güzel ve baarl olmak için uraan bir arkc olan Alya, Denizin ayrlmaya çalt eski sevgilisi. Denizi çok seven Alya onun deiken tavrlarndan dolay bozulan dengesi sebebi ile depresif ve ne yapaca belli olmaz tavrlara sahip.

ALARA BOZBEY - NLÜFER

Demir ve Denizin kz kardei olan Nilüfer, ailenin problem çocuudur. Doumu srasnda annesi ölmü babas tarafndan sevilmediini düünerek büyüdüü için mark ve kaprisli bir kz olmutur. Gençliinden beri Ferite ak olmasna ramen onu elde edemeyince irketin hrsl çalan Hakanla evlenmitir.

BALAMR EMREN - ENGN

Genç, yakkl, sevimli biri olan Engin, Ferit ve Deniz ile ayn lisede okumutur. irketin Finans konusundaki en yetkili kiidir. çok çapkn, deli dolu, gözüpek, aklndan geçeni söyleyiveren Engin, Baarsn çalkanlna ve zekasna borçludur.

BERK YAYGIN - TARIK

Feritin oförlüünü yapan Tark, Feritin titiz ve takntl olduu bilir ve onun için her eye hassasiyet gösterecek kadar dikkatli bir sa kolu oluyor. Tark hiç beklemedii anda Fatoa ak olacaktr.

ÖZLEM TÜRAY - KBAL

Feritin asistan olan kbal, yllarca babasnn asistanln yapmtr. Ferit ile kbal arasndaki sonsuz güven ilikisi kbalin de Feritin mutluluu için canla bala çalmasn salar. Yllar içinde kbal aile içerisinde de kabul görerek sayg duyulan biri haline gelmitir.

ALHAN TÜRKDEMR - BULUT

Demir ve Zeynepin biricik oullar Bulut, neeli, zeki, yandan çok daha olgun, sevimli ve frlama bir çocuktur. mark deil fakat ailesinin onu ne kadar sevdiini biliyor ve yeri geldiinde bu ilgiyi manipüle edebiliyor.

YEM GÜL - LEMAN

Feritin annesi Leman ailede birletirici konumundadr.

IRMAK ÜNAL - ZEYNEP

Ferit in kz kardei ve Demirin kars olan Zeynep; çocukluundan beri ak olduu ve beraber büyüdüü Demir ile evlenmi. Enerjik, neeli ve hassas ruhlu bir kadn.

MERT YAVUZCAN - DEMR

Demir, Feritin çocukluk arkada ve ayn zamanda da enitesi. Ne Ferit kadar keskin hatlar olan ne de Deniz kadar duygusal olan Demir, ei Zeynepe ak.

Dolunayda barolleri paylaan Can Yaman ve Özge Gürele, Hakan Kurta, Necip Memili, Öznur Serçeler, layda Akdoan, Türkü Turan, Alara Bozbey, Balamir Emren, Berk Yaygn, Özlem Türay, Emre Kentmenolu, Alihan Türkdemir ve Yeim Gül, Irmak Ünal, Mert Yavuzcan elik ediyor.

Ana Sayfaya Git