Dram Yaşıyor

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yaşayan yaşlı kadın, tek isteğinin yıkılmak üzere olan evinin bahçesinde bir göz oda yapılması olduğunu söyleyerek, "Hayatımın geri kalanını burada geçirmek istiyorum" dedi.

Haberler 01.04.2018 - 11:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kzltepe Atatürk Mahallesinde yaayan 80 yandaki Rahime Emen maddi imkanszlklardan dolay ykk dökük, rutubetli bir evde yayor. 3 erkek evlad olan Emen, çocuklarnn da maddi durumdan dolay ona bakamadn belirtti.

çocuklarndan birisinin zmirde dier ikisinin ise Mardinde olduunu ifade eden Emen, çocuklarmn maddi imkan yetersiz olduu için bana bakamyor. Ben bu evde yalandm o yüzden çocuklarmn yanna gitmek istemiyorum. Onlara gidince sklyorum. Ben evimde kalmak istiyorum. çocuklarm çaryor gitmiyorum. Zaten onlarn da bana bakacak durumlar yok. Yalandm evde hayatm sürdürmek istiyorum dedi.

Ev bama yklacak diye korkuyorum

Evinden kopamadn dile getiren Rahime Emen, hastaneye gittiinde evine hrszlarn da girdiini söyledi. Emen, Halimi görüyorsunuz. Hastaneye gidiyorum bir hafta 10 gün hastanede kalyorum. Kapm krp evime girip hrszlk yapyorlar. Eyalarm çalyorlar. Kim olduklarn bilmiyorum. Maddi durumum yok. Görüyorsunuz halimi rutubetli evde aç susuz kalyorum. Evim damlyor. Evde korkudan kalamyorum bama yklacak diye. Ev berbat bir halde. O yüzden bazen komulara gidip kalyorum. çocuklarmn da maddi durumu yok. Onlar da öyle olduu için ben size snyorum bana yardm edin. 20 yldr bu evde yayorum. Eskiden maddi durumum biraz iyiydi. Ama evime hrszlar girdii için evimde hiçbir ey kalmad. Her eyimi götürdüler. Tek bir isteim var, yklmak üzere olan evimin bahçesinde bam sokabileceim bir göz oda istiyorum. Bunu yapmalar için hayrsever ve yetkililerden destek bekliyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git