Düğünde gürültü uyarısı yapan 3 polis saldırıda yaralandı

Şanlıurfa’da, sokakta düzenlenen düğünde gece geç saatlere kadar gürültü yapıldığı ve silahla ateş açıldığı ihbarına giden polislere, davetliler saldırdı. Yaşanan arbedede 3 polis yaralanırken, 10 şüpheli gözaltına alındı.

Haberler 23.05.2022 - 00:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, gece geç saatlerde Zirve Mahallesinde meydana geldi. ddiaya göre, sokakta düzenlenen düünde elenen bir grup yüksek sesle müzik dinleyip havaya ate açtklar iddiasyla çevre sakinleri, polise ihbarda bulundu. Bunun üzerine olay yerine gelen polis, gürültü yapan düün sahiplerini uyard.

POLSE SALDIRDILAR

Bu duruma öfkelenen bir grup kendilerini uyarmaya gelen polislerle tartt. Ksa sürede tartma büyüyerek, polise tekme ve yumrukla saldrlmas üzerine olay yerine destek ekipler çarld. hbarla gelen ekipler, toplanan kalabala biber gaz kullanarak müdahale etti. Yaanan arbedede çok sayda kii gazdan etkilenirken, polise saldrdklar iddiasyla 10 kii yakaland. Hafif ekilde yaralanan 3 polis ise olay yerine gelen salk ekiplerince kent merkezindeki hastanelere kaldrld. Gözaltna alnan 10 kii ise salk kontrolünden geçirilerek ifadeleri alnmak üzere emniyete götürüldü. Yaanan olayn ardndan düün sonland.

Ana Sayfaya Git