Dün de iz yok!

Tunceli'de kayıp uzman çavuş ve Gülistan'dan bugün de iz yok

Haberler 06.04.2020 - 10:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tuncelide 17 Martta Munzur Nehrinde arama-kurtarma eitimi yaptklar srada botun devrilmesi sonucu akntya kaplp kaybolan Jandarma Uzman çavu Ylmaz Güne (36) ile 5 Ocaktan bu yana haber alnamayan üniversite örencisi Gülistan Doku (21) için yaplan arama çalmalarndan bugün de hiçbir ize rastlanmad.

l Jandarma Komutanl bünyesindeki Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timinin, Munzur Nehrinde, 17 Mart günü arama- kurtarma eitimi yaptklar bot devrildi. Botta bulunan 4 JAK timi görevlisinden 3ü kendi imkanlaryla kurtulurken, Jandarma Uzman çavu Ylmaz Güne akntya kaplarak, kayboldu. Günein bulunmas için Jandarma Genel Komutanlna bal Jandarma Özel Asayi Komutanl (JÖAK) timleri, Van ve Samsun JAK timi ve Elaz, Ordu ve Rize il emniyet müdürlükleri bünyesindeki su alt arama kurtarma polisleri ile Tunceli AFAD ekipleri çalmalarn bugün de sürdürdü. Günein arama çalmalarnn 20inci gününde JAK Timleri, Munzur Nehrinde arama çalmalarn sürdürürken, polis ve AFAD ekipleri ise Uzunçayr Baraj Gölünün yüzeyinde botlarla arama yapt ancak bir ize rastlanmad.

E, çLER BAKANI LE çEKLEN FOTORAFI PAYLATI

Gülnur Ortakç Güne, sosyal medya hesabnda geçtiimiz yl Cumhurbakan Recep Tayip Erdoann verdii 30 Austos Resepsiyonuna davetli olan ei Uzman çavu Ylmaz Güne ile arkadalarnn resepsiyon sonunda çileri Bakan Süleyman Soylu ile çektikleri fotoraf paylaarak altna da unlar yazd:

Gözünüzün kulanzn arama çalmalarnda olduunu bilmek, youn gündeme ramen takip ettiinizi hissetmek umutlarmz diri tutmaya yetecek sayn bakanm.

GÜLSTAN DOKUDAN DA Z YOK

Tuncelide 5 Ocaktan bu yana haber alnamayan Munzur Üniversitesi çocuk Geliimi Bölümü 2nci snf örencisi Gülistan Doku için yürütülen arama çalmalarna 92nci gününde devam edildi. Gülistan Dokunun bulunmas için arama çalmalarn sürdüren ekipler, Uzunçayr Baraj Gölünün Sarsaltuk Viyadüü yaknlarndan itibaren 10 kilometrelik alanda botla su yüzeyi ve su kysnda gün boyu arama çalmalarn sürdürdü. Bugün yaplan arama çalmalarnda Gülistan Dokuya ait ize rastlanmad.

Ana Sayfaya Git