Dünya Güzellerim Bülent Ersoy, Hindistanda bulunmaz hint kumaşını buldu bavulu doldurdu

'Dünya Güzellerim' çekimleri geçtiğimiz ay Hindistan'da başladı. Türlü türlü kazaları atlatan Dİva Bülent Ersoy, sağ salim yurda döndü. Programın reklamı olması bakımından olduğu iddia edilene ve Hindistan'da çekilen bölümler bir yana dursun, Bülent Ersoy'un BAVUL SAYISI ŞAŞIRTTI.

Haberler 11.06.2017 - 01:58 Son Güncelleme : 11.06.2017 - 02:08

Dünya Güzellerim çekimleri geçtiimiz ay Hindistanda balad. Türlü türlü kazalar atlatan Dva Bülent Ersoy, sa salim yurda döndü. Programn reklam olmas bakmndan olduu iddia edilene ve Hindistanda çekilen bölümler bir yana dursun, Bülent Ersoyun 61 bavul ile yurda dönmesi ise herkesi aknla uratt. Bulunmaz Hint kuma tabiriyle Altn srmal Hint kuma alan Ersoy, kumaa 370 bin TL ödedi.

Gece yars kuyumcu açtrmasyla, yurt dnda maaza kapattrmasyla bilinen Bülent Ersoy, havalimannda çok ilginç bir görüntüye imza att.

40 BAVULLA YOLA çIKTI, 61 BAVULLA DÖNDÜ

Show TVde yaz aylarnda yaynlanacak Dünya Güzellerim programnn çekimleri için Banu Alkan, Safiye Soyman ve Burcu Esmersoyla birlikte bir süredir Hindistann Mumbai ehrinde olan Ersoy Türkiyeye döndü. Divann 40 bavulla yola çkt seyahatten, 61 bavulla yurda dönen dönmesi dikkat çekti.

370 BN TLLK ALTIN SIRMALI HNT KUMAI

Magazin kulislerinde yazan bir dier ilginç haber ise Divann, Hindistandan 370 bin TLlik altn srmal Hint kuma ald yönünde.

65 BAVULLUK EKBN, 40 BAVULU DVAYA ATT

Yapmcln Bloom Medyann, yönetmenliini Mustafa Kotann üstlendii ve ilk bölümü 14 Haziranda ekranlara gelecek Dünya Güzellerim adl ov program için bir ay önce Hindistan-Mumbaiye giden Banu Alkan, Burcu Esmersoy, Safiye Soyman ve Bülent Ersoydan oluan ekip 65 bavulla yola çkmt. Uçan kalkmasna 1 saat kala havalimanna giri yapan Divann 40 adet bavulu saatler öncesinden havalimanna getirilmiti. Ersoyun bavullar uzun bir sra olutururken görenler Diva yine abartm demekten kendilerini alamamt.

Safiye Soyman 15 bavulla yola çkarken; Burcu Esmersoy ve Banu Alkan ise 5er adet bavullaryla grubun mütevaz isimleriydi.

DÜNYA GÜZELLERM BALIYOR

Yapmcln Bloom Medya, yönetmenliini ise Mustafa Kotann yapt Show TVnin yeni program Dünya Güzellerim, 21 Haziran çaramba akam ekran macerasna balyor.

Uzun süren bir ön çalmayla hazrlanan ve 21 Haziranda Show TV ekranlarnda yaynlanacak olan Dünya Güzellerim isimli gezi show program için Hindistana doru yola çkan; Banu Alkan, Burcu Esmersoy, Safiye Soyman ve Türk Sanat Müziinin Divas Bülent Ersoy, 45 gün boyunca Hindistan, Nepal ve Vietnama giderek bambaka kültürlere sahip üç ülkenin gelenek ve göreneklerine göre yaadlar.

Yaz sezonunda Show TV ekranlarnda yaynlanacak olan Dünya Güzellerim isimli realty show için, Türk sinemasnn Afroditi Banu Alkan, Türk Sanat Müziinin ünlü ismi Safiye Soyman, televizyonlarn vazgeçilmez yldz Burcu Esmersoy ve Türkiyenin Divas Bülent Ersoy bir araya geldi. Hindistana giden ekipten ilk fotoraf Diva Bülent Ersoydan geldi.

Dünya Güzellerim isimli programn yönetmeni Mustafa Kotann, Instagram hesab üzerinden paylat fotorafta Türk Sanat Müziinin Divas Bülent Ersoy; programn yapmcs Uygar Ata, yönetici yapmcs Ataberk Oral ve yönetmeni Mustafa Kotan ile birlikte kendisi için özel yaptrlan ve yapm bir ay süren Tuk Tukun (Uzak Dou ülkelerinde ehir içi ulam salamak için kullanlan araç) önünde objektife poz veriyor. Yapmnda 5 kg swarovski ta kullanlan, koltuklar Hint ipei ile kaplanan Tuk Tukun yapm bir ayda tamamland ve 20 bin dolara mal oldu.

Ana Sayfaya Git