Durak üzerine devrildi!

Antalya'da durağın üzerine devrilmesi sonucu ölen kadının cenazesi Mardin'de toprağa verildi Ölen kadının eşi Mehmet Çiçek, "Bugün benim eşim öldü, yarın otobüs durağında bekleyen çocuğunuz, eşiniz, dostunuz ya da herhangi birini o durağın altında otobüs beklerken kaybetmeyin. Hakkımı sonuna kadar arayacağım. Başka kimse acı çeksin istemiyorum"

Haberler 22.10.2020 - 00:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Antalyann Kumluca ilçesinde frtnada duran üzerine devrilmesi sonucu hayatn kaybeden 28 yandaki Gülseren çiçekin cenazesi memleketi Mardinde topraa verildi.

Tüp bebek tedavisi gördüü hastaneye gitmek için otobüs beklerken duran üzerine devrilmesi sonucu yaamn yitiren çiçekin naa memleketi Mardine getirildi.

Kzltepe ilçesine bal krsaldaki Örencik Mahallesine götürülen kadnn cenazesi, Kürtçe atlar eliinde aile mezarlnda defnedildi.

Gülseren çiçekin ei Mehmet çiçek ve yaknlar gözya döktü ve dua etti.

Yaananlar anlatan Mehmet çiçek, Ekmek paras için gitmitik. Ailemle orada yayorum. ki sene önce babam kaybettim. ki gün önce de eimi kaybettim, belediyenin ihmali sonucunda. Bir ton olan otobüs duran 3 tane parke tana vidalad için. dedi.

FIRINDAN KORUNMAK

Einin frtnadan korunmak için otobüs durann arkasna sndn belirten çiçek, öyle konutu:

O srada beni arad, Gel beni kurtar, ben ölüyorum. dedi. Daha sonra durak üzerine düüyor, boynunu kryor, orackta vefat ediyor. Er ya da geç bunun sorumlular cezalar çekecek. steim bu sorumlularn bulunmas. Sonuna kadar eimin hakkn arayacam. Hastaneye gidecektik, tedavi görüyorduk bebek için. Saat 14.00te randevu almtk, hastaneye gelecekti. Yetkililerden tek istediim bize yardm etsinler. Kesinlikle maddi bir destek istemiyorum. Sadece sorumlularn cezasn çekmelerini istiyorum. Bugün benim eim öldü, yarn otobüs duranda bekleyen çocuunuz, einiz, dostunuz ya da herhangi birini o duran altnda otobüs beklerken kaybetmeyin. Ben bu acy çekiyorum, bakas çekmesin. Hakkm sonuna kadar arayacam. Baka kimse ac çeksin istemiyorum.

Gülseren çiçek, iki gün önce Kumluca ilçesinde otobüs beklerken üzerine duran devrilmesi sonucu hayatn kaybetmiti.

Ana Sayfaya Git