Duru güzel Merve Sevi, 14 Şubat'ta Çalkan Algün aşkını itiraf etmişti! İşte nişan kareleri

Güzeller güzeli oyuncu Merve Sevi sosyal medya hesabından nişanlandığı haberlerini takipçilerine sundu. Duru güzel Merve Sevi'nin paylaşıı sonrasında herkes Merve Sevi'nin o şanslı nişanlısının kim olduğunu merak etti. Merve Sevi bir süredir aşk yaşadığı isim spor eğitmeni Çalkan Algün'le nişanlandı.

Haberler 08.05.2017 - 16:10 Son Güncelleme : 08.05.2017 - 16:36

Güzeller güzeli oyuncu Merve Sevi sosyal medya hesabndan nianland haberlerini takipçilerine sundu. Duru güzel Merve Sevinin payla sonrasnda herkes Merve Sevinin o ansl nianlsnn kim olduunu merak etti. Merve Sevi bir süredir ak yaad isim spor eitmeni çalkan Algünle nianland.

Sosyal medya hesabndan sürpriz yaparak nianndan tek kare fotoraf paylaan Merve Sevi, nian fotorafnn altna ak notunu dütü. Nianls çalkan Algünü de etiketleyen Sevi böylelikle evlilik yolunda ilk adm att. Nianls Algün de bu nian fotorafn kendi hesabndan; Hayatmda yaadm en heyecanl en güzel ve en anlaml akamd notuyla paylat.

TRAF ETMT

Merve Sevi, 14 ubatta spor eitmeni çalkan Algünle birlikte olduunu duyurdu. Sevi, sevgilisinin boynuna sarld fotoraf, Millet yeni doann saklar, ben de onu. aka aka kimseden kaçtm yok. 1 Ocakta evet dedim notuyla paylat. Güzel oyuncu, böylece yeni yln ilk gününde evlilik teklifi aldn da açklam oldu.

Ana Sayfaya Git