Duvarı delip çaldılar

Duvarı delip iş yerine girdiler, 60 bin liralık elektronik cihazları çalıp kayıplara karıştılar

Haberler 13.11.2020 - 09:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda hrszlar, binann merdivenin altndaki duvar krp cep telefonu dükkanna girdi. Buradan yaklak 60 bin lira deerinde elektronik eya çalan hrszlar kayplara kart.

Olay, geçtiimiz sal günü Balar ilçesindeki bir cep telefonu dükkannda yaand. ddiaya göre hrszlar, daha önce gözlerine kestirdikleri altnda telefoncu bulunan apartmana girdi. Hrszlar, gece saatlerinde demir bölmeli merdiven altna girip duvar krarak cep telefonu dükkanna girdi. Tamirde olan ve kapal birçok elektronik cihaz çalan hrszlar kayplara kart. yeri sahibi aban Yldzöz, sabah i yerine geldiinde neye uradn ard. Dükkandaki bütün telefonlarn çalndn gören Yldzöz, durumu polise bildirdi.

60 BN LRALIK ZARAR

Yaklak 60 bin liralk bir zararnn olduunu belirten Yldzöz, gece 01.30a kadar dükkannda çaltn tamir ilerinin ardndan dükkan kapatp eve geçtiini söyledi. Yldzöz, Sabah 09.30da geldim dükkana hiçbir ey yoktu. Dükkan bombotu. Baktm nereyi krmlar diye. Bir insann geçebilecei ekilde duvar krmlar. Biz 3-4 kiilik bir çetenin buraya geldiinden üpheleniyoruz. u an sadece benim malm olan cihazlardan 40 bin lirann üstü zararm var. Gittik ifademizi verdik. Müteri cihazlar da nereden baklsa 15-20 lira arasnda bir zararmz var. Müteri geliyor maln istiyor hakl olarak. Ben de burada madurum, benim verecek malm yok. Sabah polise gittik, polis arkadalar gelip gerekeni yaptlar. Fotoraf olsun, parmak izi olsun aldlar. Binann merdiven altn kefetmiler. Dükkanlara bakan bölümünü krmlar. Daha öncede yaplm olaylar var dedi.

Polis, zanllarn yakalanmas için çalma balatt.

Ana Sayfaya Git