Eşi ve çocuğuna yolda şiddet uyguladı

DİYARBAKIR'da bilinmeyen nedenle öfkelenen K.Ç., eşi ve çocuğunu yolda tartakladı. Çevredekilerin tepkisi üzerine eşi ve çocuğunu zorla otomobile bindiren K.Ç., bölgeden uzaklaştı.

Haberler 04.05.2019 - 10:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, Kooperatifler Mahallesinde bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) l Müdürlüü önünde meydana geldi. K.ç. adl kii otomobilini yolda durdurup, araçta bulunan eini tartaklamaya balad. Kadnn, yannda bulunan oluyla birlikte otomobilden inmesiyle daha çok öfkelenen bu K.ç., iddeti bir süre daha sürdürdü. çevredekilerin tepki gösterdii öfkeli koca, ei ve olunu zorla otomobile bindirdi. Otomobiline tekme ve yumruklar da atan K.ç. daha sonra uzaklaarak kayplara kart. Kameraya yansyan görüntüler iddetin dozunu gözler önüne serdi.

GÖZALTINA ALINDI

Buarada, K.ç.nin eine ve çocuuna uygulad iddet anlar görüntülenmesi üzerine harekete geçen Yeniehir lçe Emniyet Müdürlüü ekipleri, üphelenin adresini belirledi. Yeri tespit edilen K.ç. yakalanarak gözaltna alnd. Polis merkezine getirilen K.ç.nin sorgusu sürüyor. Öte yandan K.ç., iddet uygulad eiyle dini nikahl olduu örenildi.

Ana Sayfaya Git