Eşlerine not bırakıp evlerini terk eden iki kardeş, Osmaniye'de bulundu

Kütahya'da, eşlerine 'Benimle ilgilenmedin kahvelere gittin. Evlilik buraya kadar' ve 'Gittiğin işten dolayı değiştin seni istemiyorum' yazılı notlar bıraktıktan sonra ortadan kaybolan 4 yıllık evli Ayşen Daşgın (22) ile 1 yıl önce evlenen kardeşi Reyhan Keçiş (18), Osmaniye'de bulundu.

Haberler 12.09.2019 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kütahyann Yenidoan Mahallesinde oturan, evli kardeler Ayen Dagn ile Reyhan Keçi, pazar günü evlerini terk etti. 4 yllk evli Ayen Dagn eine, Benimle ilgilenmedin kahvelere gittin. Evlilik buraya kadar yazl, 1 yl önce evlenen Reyhan Keçi ise eine Gittiin iten dolay deitin seni istemiyorum yazl not brakt. Kendilerinden haber alnamayan kz kardelerin bulunmas için ailesi polise bavurdu.

OSMANYEDE ORTAYA çIKTILAR

Osmaniyede dün uygulama yapan polis ekipleri, durumlarndan üphelendikleri 1i erkek 3 kiiye kimlik kontrolü yapt. Yaplan incelemede, 3 kiiden 2sinin, Kütahyada ortadan kaybolan Ayen Dagn ile Reyhan Keçi olduu belirlendi. Kz kardeler ile beraberlerindeki erkek gözaltna alnd. Kz kardeler ile beraberindeki kiinin polisler tarafndan ifadesi alnyor.

PUBGDEN TANIMILAR

Kütahyada, elerine not brakp, evlerini terk eden Ayen Dagn (22) ile kardei Reyhan Keçiin (18) Osmaniyede polis ekiplerince yakalandklarnda yanlarndaki kiinin H.Y. olduu ortaya çkt. H.Y. ile Ayen Dagnn, çok oyunculu online bir video oyunu olan PUBGden tant örenildi.

ki karde kayp olduu srada polisin yan sra aile bireyleri de aratrma yapmaya balad. ddiaya göre ablalarnn internet üzerinden oyunlar oynadn bilen kardelerden biri Ayenin sosyal medya hesabnn ifresini bulup, hesaba girdiinde ablasnn mesaj kutusunda PUBGden tant ve Osmaniyede yaayan H.Y. ile konutuunu gördü.

60 BN TLLK ALTINLA GTMLER

Polis merkezine kayp bavurusunda bulunan Reyhan Keçiin ei A., karsnn evi terk ederken düünde taklan ve 60 bin TL deerinde olan ziynet eyalarn da aldn iddia etti.

Aratrma yaparken, eine ait telefon dökümlerinden iki numaraya ulaan A. Keçi, numaralardan birinin einin oynad oyundan tant Adanada yaayan bir kii olduunu tespit ederek arad. A. Keçi, telefonu açan kadna eini sorunca, arkadan bir erkek, Kimseye adres verme, kapat telefonu dedi ve telefon kapand. Görümeden ksa bir süre sonra kayp kzlarn kardei olan D.K., enitesini arayp ablasnn kendine ulatn, Ayen ile birlikteyiz, rahatmz iyi, bizi aramayn, peimizi brakn dediini ve nerede olduklar ile ilgili bilgi vermediklerini söyledi.

ALESN STEMED

Kütahyada, elerine not brakarak evden kaçan kz kardelerden Reyhan Keçi, son günlerin popüler oyunu PUBG oynarken tant Osmaniyeli H.Y. ile kendi isteiyle kaçtn, ablasn da kendisi kaçarken beraberinde geldiini söyledii örenildi. Reyhan Keçi, ailesine teslim edilmek istemediini söylemesi üzerine ifadesinin ardndan tedbir amaçl Osmaniye Aile, çalma ve Sosyal Hizmetler l Müdürlüüne ait Sevgi Evlerine yerletirildi. Keçiin kaçt H.Y. ise ifadesinin ardndan serbest brakld. Reyhan Keçiin ablas Aye Dagnn ifadesi ise sürüyor.

AYE DE SERBEST BIRAKILDI

Kütahyada, elerine not brakarak evden kaçan kz kardelerden Aye Dagn da ifadesinin ardndan serbest brakld. Genç kadn, Kütahyadan gelecek ailesiyle bulumak üzere kentte bir otele yerleti. Dagn, Sevgi Evlerine tedbir amaçl yerletirilen kardei Reyhan Keçi ile birlikte memleketlerine döneceklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git