Ebru Şallı Instagram'daki NÜ fotoğraflarının kimliğini belirledi! 'Mağdurum'

Manken Ebru Şallı Instagram hesabından paylaşılan çıplak fotoğrafları ile alakalı açıklamalarda bulundu. Peki ya Ebru Şallı bu çıplak fotoğrafları kendi mi paylaşmıştı

Haberler 05.05.2017 - 15:48 Son Güncelleme : 05.05.2017 - 18:30

Ebru all’nn sosyal medya hesabndan geçtiimiz günlerde yaynland iddia edilen çplak fotoraflar ile alakal all açklama yapt. Ebru all Instagram sosyal medya hesabndan paylald söylenilen çplak fotoraflar ile alakal açklama yapm ve bu açklama ile de konuya son noktay koymutu. 

Cengiz Abazolu’nun Haute Couture 2017 koleksiyonu ‘Hayat Paylam ve Dayanma Dernei’ yararna görücüye çkt. Ünlü modacnn defilesine Çala kel, Ebru all ve Özge Ulusoy damga vurdu. Son dönemde özel hayatlaryla gündemde olan Çala kel, Ebru all ve Özge Ulusoy defilenin ba mankenleri olarak podyuma çkt. kier kyafet sergileyen ünlü isimler moda severlerden tam not ald. Defileyle ilgili duygularn anlatan Cengiz Abazolu, “Defilemi, Hayat Paylam ve Dayanma Dernei yararna gerçekletirmi olmann mutluluunu yayorum. Tüm geliri, engelli çocuklar için yaplan bir hastaneye balanacak. Böyle bir projeye destek vermenin getirdii huzur paha biçilemez” dedi.

MADURUM

Sosyal medyada yaynlanan yeni bir çplak fotoraf nedeniyle eski paylamn etkisi dinmeden yeniden gündeme gelen Ebru all, defilenin ba mankenleri arasndayd. Daha önce fotoraflardaki kiinin kendisi olmadn belirten all, “Tüm yasal yollara bavuracam. Benim hakkmda ortaya atlan iddialara pes diyorum. Bunu yapanlar Allah’a havale ediyorum. Madurum. Hassasiyete ihtiyacm var” diye konutu.

KENDNE CEM SORULDU

Cem Ylmaz’n Merve Çaran’la ak yaad haberleri sonrasnda Ebru all, Ylmaz’ sosyal medyadan takip etmeyi brakmt. all, konuyla ilgili sorular “Cem hakknda konumak istemiyorum” diyerek yantsz brakt.

Ana Sayfaya Git