Ebru Şallı'dan Azeri iş adamıyla 500 bin liralık pilates iş ortaklığı teklifine net yanıt! 'Yalandır'

Ebru Şallı çıplak fotoğrafları ile sosyal medya da uzunca süre çok konuşulan ismi olmuştu. Ebru şallı'nın çalkantılı hayatının akabinde psikolojik destek aldığı da geçtiğimiz günlerde belritilmişti.Ebru Şallı'nın Azeri bir iş adamından 500 bin liralık bir teklif aldığı iddia edilmiş, sonrasında da bu konu da çok konuşulmuştu.

Haberler 30.05.2017 - 16:49 Son Güncelleme : 30.05.2017 - 22:57

çalkantl ak hayat, Cem Ylmaz ile hakknda çkna dedikodular derken son olarak Ebru all çplak fotoraflar ile sosyal medya da uzunca süre çok konuulan ismi olmutu. Ebru allnn çalkantl hayatnn akabinde psikolojik destek ald da geçtiimiz günlerde belritilmiti. Geçtiimiz günlerde Ebru allnn Azeri bir i adamndan 500 bin liralk bir teklif ald iddia edilmi, sonrasnda da bu konu da çok konuulmutu. Ünlü manken all Azeri iadam ile 500 bin liralk anlamay sosyal medya hesabndan yalanlad.

EBRU ALLI PAYLATI

Sevgili takipçilerim, içimden geldi yazdm valla biliyorsunuz ben pek konusmam! 2 gündür tek bir gazetede çkan haberle yaylan , aslsz, ciddiyetsiz , gerçek d , yalan habere lütfen itibar etmeyiniz... aknm çünkü, bugün bu yalan habere bir köe yazar bile deinmi... çok ac bir durum! Vay Türkiye nin haline! Bir de Canm Turkiyem der ya! Yok u kadar para alyormuum , yok pilates dersi vermek için servet ödeniyormus bana.. Tamamen yalan ve uydurma, ciddiyetsiz haber! Tabi ki pilates dersi veriyorum, canl yaynlar, DVDler, birtakm spor merkezleri gibi birçok yerde... Pilates hocasym ben... 14 yldr ögretiyorum bu sporu.. Yllardr gönüllü omurilik felçlilerine pilates ve nefes dersi veryorum, birgün bunu niye haber yapmyorlar acaba? Bu doru ama geri kalan hikayeleri yapmayn arkadalar! Sonra diyorsunuz neden röportaj yapmyorsunuz bizim gazeteye... Ne olur yani herkes iyi olsa, iine gücüne baksa, dürüst olsa... Sevin biraz korkmayn inann sevgi dünyay kurtaracak.

CEM YILMAZI SLMT

Geçtiimiz günlerde Fi dizisine konuk olan Cem Ylmaz, dizide kendini canlandrarak, ünlü bir psikiyatrist olan Can Manay (Ozan Güven)a Whatsapp grubuna gelen çplak fotoraflardan bahsetmiti. Dizideki bu konumann üzerine Ebru allnn çplak fotoraflar basna yansd. all fotoraflarn kendisine ait olduunu kabul etmese de bu tesadüf sosyal medya takipçilerinin gözünden kaçmad. Ayrca all, genç sevgilisiyle görüntülenen Ylmaz sosyal medya hesaplarndan sildi.

Ebru allnn ad geçen austos ayndan beri Cem Ylmazla anlyor. Ünlü komedyen, Ebru all çok sevdiim eski bir arkadam dese de, önce çeme ardndan Bodrumda beraber görüntülenen ünlü ikilinin ilikisinin aylardr stanbulda da sürdüü biliniyor. Zaman zaman olunun annesi Ahu Yatu bata olmak üzere farkl kadnlarla görüse de Ylmazn, ally da hayatnda tuttuu sosyal medya paylamlar sayesinde ortaya çkmt.

Cadlar Bayramnda allnn evine giden Ylmaz, ünlü mankenin olu Parsn da daha önce kafasna takt taçla görüntüsünü paylaarak kendisini ele vermiti. allnn ad son günlerde çplak poz skandalyla gündemde Ünlü modele ait olduu iddia edilen çrlçplak bir poz haftalardr sosyal medyada elden ele dolayor. çplak fotorafn kendisine ait olmadn açklayan ve yasal ilem balatacan söyleyen all, son olarak Niantanda bir AVMde görüntülenmi ve iki erkek evladm var, anneyim. çok zor bir süreç içindeyim. Olay büyüten ve çarptan kiileri biliyorum ve Allaha havale ediyorum. Olay daha çok kadnlar büyütüyor demiti.

Ana Sayfaya Git