Edirne Keşan'da nizamiye duvarına çarpan şahıs Bonzai bağımlısı çıktı

Edirne Keşan'da son dakika yaşanan kaza da 30 yaşındaki uyuşturucu bağımlısı bir kişinin bonzai içtikten sonra, nizamiye duvarına çarptığı öğrenildi.

Haberler 25.05.2017 - 14:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Edirne Keanda son dakika yaanan kaza da 30 yandaki uyuturucu bamls bir kiinin bonzai içtikten sonra, nizamiye duvarna çarpt örenildi.

Bugün saat 10.30 sralarnda, spat Cami Mahallesi Paayiit Caddesi üzerindeki General Muzaffer Alanku Klas önünde meydana gelen olayda büyük panik yaand. Paayiit Caddesini kullanarak, çar merkezinden Kurtulu Caddesi yönüne giden ve madde bamls olduu iddia edilen O.B. yönetimindeki 22 RP 894 plakal kamyon, sürücüsünün ald bonzainin etkisiyle fenalaarak direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu General Muzaffer Alanku Klas nizamiye kapsnn duvarna çarpt. Nizamiyenin duvar ve panolar yklrken, kazada ans eseri ölen ve yaralanan olmad. hbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Kazann ardndan araçtan inmek istemeyen sürücü O.B., polis tarafndan güçlükle çkartlarak gözaltna alnd. O.B.nin yaplan üst aramasnda cebinde bir miktar bonzai ele geçirildi. Kean 4üncü Mekanize Piyade Tugay Komutan Vekili Albay Ersin Kaya ve lçe Emniyet Müdürü Göksel Demiralp de olay yerine gelerek bilgi ald. Kamyon, polis ve askeri yetkililerin incelemesinin ardndan otoparka çekildi. Soruturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git