Edirne'de korkunç cinayet, karısı İstanbul'a kaçınca ablasını ve ailesini katletti

Edirne'de romanların çoğunlukla yaşadığı mahallede meydana gelen dehşet olayda eşinden ayrılan katil zanlısı kayınbiraderinin evini bastı. Nedim Merdin isimli şahıs gecenin yarısında kayınbiraderinin evine camı kırarak girdiği ve eşi ile ayrılığından da Mal ailesini sorumlu tuttuğu iddia ediliyor.

Haberler 27.05.2017 - 16:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Edirnede romanlarn çounlukla yaad mahallede meydana gelen dehet olayda einden ayrlan katil zanls kaynbiraderinin evini bast. Kaynbiraderi ile kars ve 2 yandaki çocuu katleden zanl hakknda sonradan ok iddialar ortaya atld. Nedim Merdin isimli ahs gecenin yarsnda kaynbiraderinin evine cam krarak girdii ve ei ile ayrlndan da Mal ailesini sorumlu tuttuu iddia ediliyor. Ailenin dier iki çocuunun se ölü taklidi yaparak kurtulduu iddia ediliyor.

ki ay önce cezaevinden tahliye olan Nedim Merdin, önceki gece saat 02.30 sralarnda ablas Hanife Maln (30) evini bast. Elindeki pompal tüfekle enitesi Salih Mal (31), ablas Hanife ve çocuklar Elenay (2) öldürdü. çiftin olay srasnda evde bulunan iki çocuunun ise ölü taklidi yaparak saldrdan kurtulduu ifade edildi.

Olayn ardndan kaçan saldrgann yakalanmas için Özel Harekt ekipleri, ormanlk alanda arama yapt. Katil zanlsnn ei pek Merdin, einin ölüm tehditleri üzerine olu ile birlikte stanbula kaçtn belirterek, Tarttk, beni ve olumuzu öldüreceini söyledi. Olumu alp stanbula gittim. Telefonla arayp dönmemizi istedi. Dönmeyeceimi söyledim. Biz stanbula gidince, o da onlar vurmu. stanbula kaçarak kurtuldum. Hap kullanyordu dedi.

Ana Sayfaya Git