Efeler'de son dakika yangın! Koca fabrika kül oldu

Aydın’ın Efeler ilçesindeki Astim Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Hurdacılar Sitesi içinde bulunan geri dönüşüm fabrikasında başlayan yangında fabrikanın adeta kül olduğu açıklandı.

Haberler 28.07.2017 - 18:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aydnn Efeler ilçesindeki Astim Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Hurdaclar Sitesi içinde bulunan geri dönüüm fabrikasnda balayan yangnda fabrikann adeta kül olduu açkland.

Yangn, saat 14.00 sralarnda balad. Edinilen bilgiye göre; Aydnn Efeler ilçesi Astim OSB Hurdaclar Sitesi snrlar içinde bulunan bir geri dönüüm fabrikasnda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolay yangn çkt. Fabrikann iç ksmnda balayan yangn kendi imkanlaryla söndüremeyeceklerini anlayan çalanlar durumu hemen Aydn Büyükehir Belediyesi itfaiye ekiplerine haber verdi. Kat ve plastik gibi maddelerin topland geri dönüüm fabrikasnda alevler ksa sürede fabrikann dier noktalarna sirayet etti. çkan yangn kontrol altna almak için 2 i makinesi, 5 tanker, 7 arazözle birlikte yaklak 30 itfaiyeci youn mücadele sarf etti. tfaiye ekipleri i makineleri aracl ile hurdalar fabrikann dna çkarmak için mücadele verirken, yangn iki saat sonunda kontrol altna alnabildi. Kat ve plastik geri dönüüm fabrikas içinde bulunan i makineleri ile birlikte adeta kül oldu. yeri sahipleri ise yaklak 250-300 bin TLlik hurdann yandn belirtirken, Aydn Büyükehir Belediyesi ve itfaiye ekipleri de yangnn çk sebebiyle ilgili olarak çalma balatt.

Yangn söndürmek için büyük bir özveriyle müdahale ettiklerini belirten Aydn Büyükehir Belediyesi tfaiye Daire Bakan Serdar Adanr, Saat 14.00 sralarnda çkan yangna 2 i makinesi, 5 tanker, 7 arazözle birlikte yaklak 30 itfaiyeci ile müdahale ettik. Yangn youn çalmalarmz sonunda kontrol altna aldk ve soutma çalmalarmz devam ediyor. Yangnn çk sebebiyle ilgili olarak da daha sonra çalmalar yapacaz dedi.

Ana Sayfaya Git