'Efsane Vali' Yazıcıoğlu'nun makam aracı satışa çıkarıldı

Denizli valisiyken trafik kazasında yaşamını yitiren Recep Yazıcıoğlu'nun kullandığı 1996 model makam aracı, internetten 260 bin liraya satışa çıkarıldı.

Haberler 24.04.2021 - 10:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Denizli valisiyken 2003 ylnda geçirdii trafik kazas sonucu yaamn yitiren Recep Yazcolunun kulland makam arac, kentteki bir oto galeri tarafndan internet üzerinden sata çkarld. Tokat, Aydn, Erzincan ve Denizlide görev yapan, Efsane Vali olarak anlan Yazcoluna kentte kullanmas için tahsis edilen 1996 model cip, 260 bin lira fiyatla ilana konuldu.

Galeri tarafndan ilann balnda, Vali Recep Yazcolu Makam Arac ifadelerine yer verildi. Galeri sahibi Burak Soymaç, Vali Yazcolunun Denizli ve Türkiye için önemli bir yere sahip olduunu belirtti. Vali Yazcolunun makam aracnn valilik tarafndan açk arttrmayla 2018de satldn, arac alan kiinin kendileri araclyla sata sunduunu söyledi. çok özel bir aracn sata çktn ifade eden Soymaç, Bir müterimiz 2 yl önce Denizli Valiliinin yapt açk arttrmaya katlp bu arac satn alm. çok fazla binmemi. Satmak istedi ve bize getirdi. Galerimizde sergileyip sata sunduk. Denizlinin eski valilerinden Recep Yazcolunun kulland makam arabas olmas dolaysyla çok youn bir ilgi var. 260 bin lira fiyatla sata çkardk. Talep çok, telefonlarm susmuyor. Ksa sürede satlacan düünüyorum. Satlmazsa bu özel arac kendimiz alp galerimizde sergilemeyi düünüyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git