Efsanenin mezarı hayranlarını kahretti!

Kalp krizi geçirmesi sonucu 2013 yılında hayata gözlerini yuman efsanelerin efsanesi Tuncel Kurtiz'in vasiyeti üzerine defnedildiği Kaz Dağları'ndaki mezarı görenleri bir hayli üzüyor. 3 yıldır yapılması beklenen mezar için Tuncel Kurtiz'in sevenleri sosyal medyadan harekete geçti.

Haberler 18.08.2016 - 10:59 Son Güncelleme : 18.08.2016 - 10:59

Kalp krizi geçirmesi sonucu 2013 yılında hayata gözlerini yuman efsanelerin efsanesi Tuncel Kurtizin vasiyeti üzerine defnedildiği Kaz Dağlarındaki mezarı görenleri bir hayli üzüyor. 3 yıldır yapılması beklenen mezar için Tuncel Kurtizin sevenleri sosyal medyadan harekete geçti.

Ramiz Dayı karakteri ile tüm Türkiyeyi ekranlara kilitleyen Tuncel Kurtizin etrafı taşlarla çevrili mezarının fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan hayranları 3 yıl geçmesine rağmen Kurtizin mezarı neden yapılmaz diyerek tepkilerini dile getirdi.

48. Altın Portakal Film Festivalinde Yaşam Boyu Onur Ödülüne layık görülen, Ezel ve Muhteşem Yüzyıl gibi reyting rekoları kıran dizilerde rol alan usta oyuncunun cenazesi vasiyeti üzerine çok sevdiği Kaz Dağlarına defnedilmişti.

(Akşam)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır