Eğlencede terör esti

Konya'nın Kadınhanı ilçesindeki bir eğlence merkezinde 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Hastaneye yaralı olarak getirilen Şakir Öcal'ın, kavgada vurduğu Kerim Turhan'ın oğlu Nurettin Turhan tarafından burada öldürüldüğü ortaya çıktı.

Haberler 24.03.2022 - 00:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, saat 04.30 sralarnda Karakaya Mahallesi, Konya Caddesindeki bir elence mekannda meydana geldi. Burada karlaan 2 grup, iddiaya göre borç meselesi nedeniyle tartt. Daha sonra mekandan çkan 2 grup, tartmalarn darda sürdürdü. çkan silahl kavgada akir Öcal, Kerim Turhan, Musa Akdoan, Fazl ., akir ç. ve K.Y. yaraland. hbarla gelen salk ekipleri, yarallar hastaneye kaldrd.

TÜM YARALILARI BIRAK, BABAMLA LGLEN

Olayn ardndan babas Kerim Turhann kaldrld hastaneye giden Nurettin Turhan, önce babasn vuran akir Öcal öldürdü, ardndan havaya ate açt. Bir doktorun bana da silah dayayan Nurettin Turhan Tüm yarallar brak. Sadece babamla ilgilen diyerek tehdit etti. Polisin müdahalesi ile doktor kurtarlrken, silahl saldrgan gözaltna ald. Dier yandan silahl kavgada yaralanan Kerim Turhan ile Musa Akdoan, sevk edildikleri Selçuk Üniversitesi Tp Fakültesinde hayatn kaybetti. Tedavilerinin ardndan taburcu olan Fazl ., akir ç. ve K.Y. ise gözaltna alnd. Olay ile ilgili 2 adet tabanca, 1 adet pompal tüfek ile çok sayda bo ve dolu kovan da ele geçirildi. Soruturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git