Elazığ son dakika patlama! Düğün kabusa döndü

Elazığ son dakika haberlerinde Elazığ'da bir düğünün sonunda meydana gelen patlama da 14 kişinin yaralandığı açıklandı. Elazığ Ataşehir Mahallesi'ndeki bir düğün salonunda düzenlenen düğün organizasyonun sonunda elektrik panosundan çıktığı iddia edilen patlama gündemi sardı

Haberler 28.06.2017 - 02:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Elaz son dakika haberlerinde Elazda bir düünün sonunda meydana gelen patlama da 14 kiinin yaraland açkland. Elaz Ataehir Mahallesindeki b,r düün salonunda düzenenen düün organizasyonun sonunda elektrik panosundan çkt iddia edilen patlamann sorasnda çok sayda yaral olduu belirtilmiti.

Elazda düün salonunda trafo patlamas sonucu dumandan etkilenen gelin ve damadn da olduu 14 kii hastaneye kaldrld. Elazn Ataehir Mahallesinde saat 21.00 sralarnda, bir düün salonunun altnda bulunan trafo merkezinde ar yüklenmeden dolay elektrik aksamnda yangn çkt.

Yangnla birlikte tutuan elektrik kablolarnn erimesi üzerine szan duman, düünün olduu salonu da sard.

12 K ZEHRLEND

Bu arada yangn çkt haberi salonda da panie yolaçt. Panikle birlikte içeri szan dumandan zehirlenen çou çocuk 12 kii olay yerine çarlan çok saydaki ambulanslarla kentteki çeitli hastanelere kaldrlarak tedavi altna alnd. Düün salonuna gelen iftafiye ekiplerinin ksa süren çalmas ile yangn kontrol altna alnd. Düün salonu boaltldktan sonra düün salonu sahibi, ifadesi alnmak üzere polis merkezine götürüldü. Yangnla ilgili balatlan soruturma ise sürüyor.

Ana Sayfaya Git