Elazığ’da ‘Pikniğimi Yapıyorum, Çevremi Temizliyorum’ etkinliği

Elazığ’da ‘Pikniğimi Yapıyorum, Çevremi Temizliyorum’ etkinliği düzenlendi.

Haberler 28.08.2019 - 09:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HH Elaz Yetim Birimi tarafndan yetim dayanma günleri çerçevesinde 100 çocuk ve ailenin katlmyla ehit Polis Fethi Sekin Mesire Alannda Pikniimi Yapyorum, çevremi Temizliyorum etkinlii yapld. Okul öncesi moral ve motivasyon anlamnda çocuklara yönelik düzenlenen etkinlikte halat çekme, topaç çevirme, ip atlama gibi unutulmaya yüz tutmu oyunlarnda yer ald çeitli aktiviteler yapld. çocuklara çeitli hediyeler verilirken, etkinlik mesire alannda çöp toplamayla sona erdi.

Amaçlarnn çocuklar mutlu etmek olduunu belirten Dernein Yetim Birimi Bayan Sorumlusu Tuba Erdoan, Kutsal emanetlerimiz ile birlikte okul öncesi motivasyon ve moral anlamnda çocuklarmza yönelik etkinlik düzenledik. Unutulmaya yüz tutmu oyunlar oynadk, halat çekip topaç çevirdik. çok güzel oyunlarla çocuklarmzn moral ve motivasyonunu yerine getirdik. Amacmz çocuklarmz bir nebze de olsa mutlu edebilmek, onlarn kalplerine ve gönüllerine dokunabilmektir dedi.

Etkinlie, 100 kiinin katldn anmsatan Erdoan, Bu bizim saymz deil. Biz, aslnda çok kalabalk ekibiz. Daha fazla ailemiz var. Ama imknlar ölçüsünde bugün 100 ailemizi misafir ediyoruz. Amaç hem birlikte oynamay ve beraber olmay alamak. çevre bilincini de alama adna çöp topladk. Bu etkinlik kapsamnda asl amacmz çocuklarmza çevre bilincini kazandrmaktr ifadelerini kulland.

Etkinlie katlan çocuklarda oynadklar oyunlarla mutlu olduklarn, çöp toplayarak ise çevre temizliine dikkat çektiklerini aktard.

Ana Sayfaya Git