Elazığ korona son dakika haberleri! Maske takma zorunluluğu getirildi

Elazığ korona son dakika gelişmeleri yaşanmakta. Bir çok il de başlatılan maske takma zorunluluğu Elazığ korona son dakika haberlerinde de gündem oldu. Elazığ'da da maske takma zorunluluğu yaşanan korona hareketliliği sonrasında zorunlulaştı.

Haberler 27.05.2020 - 01:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Elaz korona son dakika gelimeleri yaanmakta. Bir çok il de balatlan maske takma zorunluluu Elaz korona son dakika haberlerinde de gündem oldu. Elazda da maske takma zorunluluu yaanan korona hareketlilii sonrasnda zorunlulat.

l Umumi Hfzsshha Kurulunda alnan karar gerei, Kovid-19 salgnnn yaylmasn engellemek, vatandalarn saln korumak ve virüsün bulama ihtimalini ortadan kaldrmak amacyla vatandalarn darda maske takmas zorunlu hale getirildi.

Vali çetin Oktay Kaldrm, sosyal medya hesabnda yapt paylamda, yarn sokaa çkma kstlamasnn sona ereceini anmsatarak, Sevgili Elazllar, sokaa çkma yasa sona eriyor ama tedbirlerimiz deil. l genelinde maskesiz dar çkma yasa getirilmitir. l dndan gelenlere 14 gün karantina uygulanacaktr. Uymayanlara 3 bin 150 lira para, ayrca ek 15 gün ikametinden çkmama cezas verilecektir. ifadelerini kulland

Ana Sayfaya Git