Emekliye promosyon son durum da söz Binali Yıldırım'da

Emekliye promosyon konusunda son dakika durum Bakan Müezzioğlu tarafından yapıldı. Binali Yıldırım'a sunulan tasarının bir ay içerisinde netleşeceği açıklandı

Haberler 21.11.2016 - 15:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Emekliye promosyonda dev adm ve son dakika gelimeleri milyonlarca emekliyi ilgilendirmekte. Promosyon ödeyen bankalar ve promosyon ücreti gibi detaylar aylardr ilgililerce merak edilirken, Bakan Müezzinolunun sn dakika açklamalar herkesi heyecanlandrd. Babakan Bianali Yldrma tablonun sunulduu ve bir ay içerisinde de tasarnn sonuçlanaca haberi ile zaman konusundaki bilinmezliin de ortadan kalakaca sinyalleri verildi.

EMEKLYE PROMOSYON TABLOSU SUNULDU

Milyonlarca emeklinin bekledii promosyonda ilk açklama çalma ve Sosyal Güvenlik Bakan Mehmet Müezzinolundan geldi. Müezzinolu, konuyla ilgili olarak Sayn Babakana tabloyu sundum, 1 ay içinde açklanr diye konutu.

SÖZ BABAKANDA

Emekliye promosyon konuunda sayl vakit kalm iken 11.6 milyon emekli için bankalarla yaplan anlamalar pazarlklarlar 450 liraya varan bir tutara çkt. Bakann Babakana sunduu tasar sonrasnda ücretin daha da artaca ön görülürken, Yldrm geçtiimiz zamnlarda yapt açklamalarda bu durumun sürecini açklamt. çalma ve Sosyal Güvenlik Bakanmz Mehmet Müezzinolu bu konuda çalmalar yürütüyor. Bunlar neticelenince yapt çalmalar bize getirecek. Onun gelmesini bekliyoruz. Bize geldiinde devreye girip, kararmz vererek sorunu çözeceiz diyen Yldrm, Olabilecek en iyi artlar emeklilerimizin lehine salamak için gerekli gayreti gösteriyoruz sözleri herkesi umutlandrd.

YIL SONUNA KADAR TAMAM

Yldrm konu ile ilgili olarak geçtiimiz zaman da mekliye promosyon yl sonunda tamam eklindeki iafedsini açklamt. Emekliler, Bankalar maamz 3 yl ubelerinden almamz karlnda 300 lira veriyor. Promosyonun amacna ulamas için bu tutarn üzerinde olmas art. Pazarlklarda bu nokta göz önünde tutulmal diyor. Bankalarn promosyon rakamn Emekliler maa çabuk çekiyor. Bizde ayda 1-2 gün kalyor gerekçesiyle düük tutmaya çaltn ifade eden emekliler, öyle konuuyor: Memurlar da maan birkaç gün içerisinde çekiyor. Ama bankalar memurlara 2 bin 400 liraya varan promosyon veriyor. Zaten bankalar emeklilerden kazanmasa, bizim için kampanya üstüne kampanya yapar m? Ayrca bankalar sadece maan birkaç gün kullanlmasndan deil emeklilerin müteri olmasndan da kazanyor.

TE SON AçIKLAMALAR

Emekliye promosyon için yol haritas belli oldu..

Bankalardan teklif bekliyoruz..

Yaknda karara balarz diyen Babakan Yldrm, 3 yllk tutar belirleneceini, ödemelerin Ocak aylarnda yaplacan söyledi...

Yaklak 12 milyon emeklinin bekledii promosyonda son viraja girildi.

Babakan Binali Yldrm, promosyonda yol haritasn açklad.

Bankalardan teklif beklediklerini söyleyen Yldrm, Yaknda herhalde karara balarz, emeklilere duyururuz dedi. .

Promosyonda 3 yllk tutar belirleneceini, ödemelerin Ocak aylarnda yaplacan söyleyen Yldrmn açklamalar, ödemelerin maaa göre deieceini de ortaya koydu..

Babakan Binali Yldrm, önceki akam katld programda, emeklilere promosyon için Olabilecek en iyi artlar emeklilerimizin lehine salamak için gerekli gayreti gösteriyoruz.

Bunu da yaknda herhalde bir karara balarz ve emeklilerimize duyururuz açklamasn yapt.

Bankalardan teklif beklediklerini belirten Yldrm, Diyoruz ki; 3 yllk süre için maa bin, 2 bin, 3 bin lira olan emekliler için ne vereceksiniz, defaten? Bankalar onun çalmasn yapyor eklinde konutu..

Babakan Yldrm, promosyonda izlenecek yolu da öyle açklad: 3 yllna bir sefer her yln Ocak aynda bir ilave para yatacak hesaplara. Sonraki 3 ylda bir daha yatacak.

Babakann açklamalar, promosyonun emeklilerin maana göre deieceini, belirlenecek tutarn 3er yllk periyodlarla ödeneceini ortaya koydu..

Yine Babakann promosyonun yaknda karara balanabilecei yolundaki sözleri ve yol haritasna ilikin açklamas, önümüzdeki Ocak aynda ödemenin yaplaca beklentisi yaratt.

Gözler imdi bankalarn tekliflerine çevrildi. Emekliler, bankalardan beklentilerini karlayacak teklif bekliyor.

Babakan Yldrm, taeron içilere Hem onlar memnun edecek hem de kamunun tayabilecei çözümü mutlaka yapacaz, endieleri olmasn diye seslendi

Ana Sayfaya Git