Emre Altuğ Duymasan Kalmasın'da Çağla Şikel ile alakalı öyle bir gaf yaptı ki!

Mutlu giden Bir birliktelik Emre Altuğ Çağla Şikel evliliği sürpriz bir şekilde son bulmuştu. Bu ayrılığın akabinde ünlü çift, birbirlerini severek ayrıldıklarını her fırsatta ifade etmişti. Son Olarak Star TV kranlarında yayınlanan 'Duymayan Kalması' isimli programa katılan Emre Altuğ Çağla Şikel'İ ANLATTI

Haberler 24.06.2017 - 03:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mutlu giden Bir birliktelik Emre Altu çala ikel evlilii sürpriz bir ekilde son bulmutu. Bu ayrln akabinde ünlü çift, birbirlerini severek ayrldklarn her frsatta ifade etmiti. Son Olarak Star TV kranlarnda yaynlanan Duymayan Kalmas isimli programa katlan Emre Altu çala ikel ile alakal açklama yapt. Emre Altu, çala ikel ile edee ayrldklar hatrlamad ifade etti.

HATIRLAMIYORUM

Yakkl arkc, sosyal medya üzerinden çala kel ile bartrma çabas içinde olanlara ve bu konuda kendisine mesaj atanlara seslenerek, Rica ediyorum bizi birletirme çabanzdan vazgeçin dedi. çocuklarndan dolay çala kelden bir ömür boyu görümek üzere ayrldn vurgulayan 48 yandaki Altu, Bata böyle bir düüncemiz yoktu, ama hayat bizi böyle bir yere götürdü eklinde konutu. Kendisine yöneltilen Neden ayrldnz? sorusunu ise çala kelden neden ayrldm hatrlamyorum yantyla geçitirdi.

Emre Altu, sunucu Seren Serengilin Evlilik süresince kendini tamamen çocuklarna verdiin için bir süre sonra iinden uzaklamann yaratt sknt bence beraberliinizin seyrini etkiledi eklindeki yorumu üzerine, Evlilik döneminde neredeyse 4-5 sene hiçbir ey yapmadm. Evet biraz abarttm dorudur, ama çocuum olmasn çok istiyordum. Hatta rüyamda bile görüyordum. Bunun bir fedakarlk olduunu deil, seçim olduunu düünüyorum. Bir yandan da kariyerimle ilgilenmediim için hep kendimi sorumlu tuttum ifadelerini kulland.

çALANIN HAYATINA GRECEK K...

Emre Altu, 2.5 yl önce biten evliliinin ardndan çalann yeni bir ilikiye balamas seni nasl hissettirecek? sorusuna, Hayatna biri girerse, inallah hayatna dürüst biri girer ve mutlu olurlar. Bu konuda ince eleyip sk dokuyacana inanyorum cevabn verdi. Kendisinin bir ilikiye balayp balamayaca sorusu üzerine ise Yeniden bir ilikiye balamay düünmüyorum dedi.

çALA KELDE KATILMITI

çala kel, Duymayan Kalmasn programna konuk oldu. kel, bilinmeyenlerini anlatt. te ünlü modelin açklamalarndan baz bölümler:

1998-1999 yllarnda yurtdndan teklif gelmiti. Oraya çalmaya gitmediim için hiç piman deilim. Ruhen ve bedenen kendime bakyorum. Kak kak çikolata yiyorum ama her gün yapmyorum bunu. Doyduu zaman masadan kalkmay bilen insanlardanm. Haftann 3 günü fitness ve arlk çalyorum. çocuklar hafta sonu Emrede kalyor. Emre ile boanm olmamza ramen sürekli birlikteyiz. Onun da hayatnda biri olabilir, benim de hayatmda biri olabilir. Bunu yönetecek olgunluktayz.

TAMAMLANMAYI BEKLEMYORUM

Kendimi yarm kalm ve eksik hissetmiyorum. Kendimi tamamlamak için hayatmda birisinin olmasn hiç düünmedim. Tamamlanmay beklemiyorum. Hayatmda biri olursa 1.5 olurum. Boanmak çok zor bir karard. Boandktan sonra hayatma biri girsin istemedim. Kendimi çocuklarma adadm. Aliann nian 29 Haziranda, düünü kasm gibi düünüyorlar.

BRARADA GÖRÜTÜLENDLER

Ünlü arkc Emre Altu ve eski ei model sunucu çala ikel, oullar Kuzey ve Uzay Altu ile Akmerkezde görüntülendi. emre Altu, günü birlikte keyifle geçirdii oullarn anneleri çala ikele teslim etmek için Akmerkeze geldiklerini söyledi. çala kelden önce gelen Emre Altu, çocuklarn alveri merkezinin etkinlik alanna kurulan küp havuzunda oynama isteklerini krmad.

Daha sonra yanlarna gelen çala kel de Kuzey ve Uzayn elencesine ortak olup birlikte küp havuzunda atlayp zplad. Terleyip elenceye son veren ikel ve oullar, ardndan oyuncak maazasndan alveri yaptlar.

çALA KEL HAKKINDA

çala ikel, 2 Ocak 1979, stanbul doumlu oyuncu, sunucu ve manken. Annesi Asuman ikel Adanaldr, babas ise Karsl Azerbaycan Türklerindendir.

lkokula stanbulda 1985 ylnda Ahmet Hamdi Tanpnar lkokulunda balad. çala ikel daha sonra ilkokul 4. snftan itibaren stanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarnda bale eitimi ald.

1993te Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarn Ortaokul bölümünden mezun oldu.

1993-1996 yllar arasnda Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarnda Lise örenimine devam eden çala ikel, 1997den itibaren Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarnda Yüksek Lisans eitimi alan çala kel 1999 senesinde okuldan mezun oldu.

Konservatuar örenimine devam ettii yllrda Atatürk Kültür Merkezinde sözlemeli personel olarak çeitli çocuk oyunlar ve müzikallerde rol ald.

Rol ald oyunlardan bazlar Fndkkran Balesi, Külkedisi, Sihirbaz Oz, Yedisi birden, Arn Mal Alan, olarak sralanabilir.

1996 ylnda oynad Odessia (Odesa) adl filmle sinemaya adm att.

1997 ylnda Miss Turkey yarmasnda birinci oldu. Bu birinciliin ardndan eysel adalarndaki Miss World 1997 güzellik yarmas ile Europes Queen Of Beauty seçilerek dünya dördüncüsü ödülünü ald.

Podyumlarda manken ve fotomodel olarak kariyer yapan çala ikel; televizyonda program sunuculuu dizi oyunculusu olarak da çalt.

Özellikle Miss Worldle birlikte 1997- 2003 tarihleri arasnda Fransa da Zeki Triko, Amerika, Almanya, Hong Kong, Rusya, Yunanistan, sviçre ve Msr da defilelerde bulundu.

Yurtiçi ve yurtdnda pek çok defileye katlan ikel; 2002 ylnda mankenlik mesleinin yan sra Müjdat Gezenin yazp yönettii Tri Peypirs Kabaresinde oyuncu ve dansç olarak yer ald.

EMRE ALTU HAKKINDA

Emre Altu, 14 Nisan 1970 tarihinde ev hanm anne ve di hekimi babann 2. olu olarak stanbulda dünyaya geldi.

çocukluu Levent ve Akatlar da geçti. lkokulu air Behçet Kemal çalar lköretim Okulunda bitiren Altu, eitim hayatna ili Terakki Lisesinde devam etti.

Ortaokuldan itibaren tüm ilgisi koro, gitar vetiyatroya yönelen Emre Altu, liseden mezun olduktan sonra stanbul Devlet Konservatuar Tiyatro bölümüne girdi.

90l yllarda, dönemin ünlü sanatçlar olan Sezen Aksu, Nilüfer, Sertab Erener, Levent Yüksel gibi isimlerle vokalistlik yapmaya balad. Vokallik yapt srada tiyatrodan da uzak kalmayan Altu, o dönem 3 sezon boyunca Haldun Dormen tiyatrosunda çeitli oyunlarda rol ald.

2000 yl tiyatro sezonunda Haldun Dormen tarafndan sahnelenen, balca rollerinde Perihan Sava, Selçuk Yöntem, Bülent Kayaba, Nilgün Belgünün yer ald geni bir kadroya sahip olan Bir K Öyküsü müzikalinde oynad.

1998 ylnda Topkap Müzikle ilk albümünü yapmak üzere anlat. ki yl süren çalma sonunda bret-i Alem ortaya çkt. bret-i Alemin 1999 ylndaki baarsyla beraber, 100den fazla konser verdi. rnak, Silopide verdii konserle ilk konser veren sanatç ünvann kazand.

Ana Sayfaya Git