En güvenli yer asri mezarlık!

Artan korona virüs vak'alarının ardından Batman risk haritası neredeyse tamamen kırmızıya döndü. Haritada en güvenli bölgelerden birinin ‘Asri Mezarlık’ olması ise dikkat çekiyor.

Haberler 08.09.2020 - 10:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Salk Bakanlnn mobil uygulamas olan Hayat Eve Sar (HES) uygulamasnda korona virüs vakalarnn bulunduu riskli alanlar gösteren Batmann risk haritas her geçen gün krmzya dönüürken, harita üzerinde en güvenli bölgelerden birinin Asri Mezarlk olmas dikkat çekti.

EN GÜVENL YER MEZARLIK

Vatandalardan Mustafa Seven, Buras Batman Asri Mezarl, Salk Bakanlnn mobil uygulamas Hayat Eve Sar uygulamasnda il haritas veriliyor, orada vakalarn il haritasna yansmas gösteriliyor. Harita Batmanda son günlerde artan korona virüs vakalarnn ardndan neredeyse tamamen krmzya büründü, yalnz haritann bir bölümünde Asri Mezarlk temiz gözüküyor. Yani anlayacanz haritada en güvenli yer asri mezarlk gözüküyor. Bu nedenle insanlarn gönül rahatlyla gelip ölmüleriyle hasbihal edebilecekleri Fatiha okuyabilecekleri en güvenli yer buras görünüyor. Haritann geri kalan tamam krmzya büründü dedi.

Ana Sayfaya Git