EN duygusal anlamlı Ramazan Bayramı mesajları! Ellerini öpemesek de bayram mesajı kadar yakınız

Ramazan Bayramına sadece 1 gün kaldı. Bu sene buruk ve sevdiklerimizden ayrı geçireceğimiz bir bayram olacak. En güzel Ramazan Bayramı mesajları 2020 ile eLlerini öpemediğimiz büyüklerimize, sarılıp kucaklaşamadığımız küçüklerimize Ramazan Bayramı mesajı aramaya başladık.

Haberler 23.05.2020 - 01:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ramazan Bayramna sadece 1 gün kald. Bu sene buruk ve sevdiklerimizden ayr geçireceimiz bir bayram olacak. En güzel Ramazan Bayram mesajlar 2020 ile eLlerini öpemediimiz büyüklerimize, sarlp kucaklaamadmz küçüklerimize Ramazan Bayram mesaj aramaya baladk. En anlaml ramazan bayram mesajlarn sizler için derledik. Sizler için hazrladmz resimli ve en güzel bayram mesajlar sayfamzda. Dha fazla sizleri bekletmeyelim ve en anlaml Ramazan Bayram mesajlar 2020ye göz atalm.

Ayrca sosyal medya veya sms whatsapp üzerinden sevdiklerinizin bayramn kutlamak için resimli bayram mesajlar 2020 de haberimizde yer almakta.

RAMAZAN BAYRAMI NEDR?

Ramazan Bayram ya da eker Bayram, slam aleminde, oruç tutma ay olan Ramazann ardndan üç gün boyunca kutlanan din bir bayram. Hicri takvime göre onuncu ay olan evval aynn ilk üç gününde kutlanr. Bayramdan bir önceki gün, Ramazan aynn son günü olan arifedir.

Hicri takvim bir ay takvimi olduu için yllar güne temelli miladi takvimden 11-12 gün ksadr. Bu nedenle Ramazan Bayram her sene bir önceki seneden 11-12 gün daha erken kutlanr. Yaklak olarak her 33 senede bir Ramazan Bayram ayn günlere tekabül eder.

EN GÜZEL UZUN VE KISA RAMAZAN BAYRAMI MESAJLARI

Bu mübarek günlerin slam alemine ve tüm insanla hayrlara vesile olmasn Allahtan niyaz eder, hepinizin Ramazan Bayramn en kalbi duygularmla kutlar sevgi ve sayglarm sunarm

Ramazan Bayramnn insanlk için bara, sevgiye, kardelie vesile olmasn temenni ediyorum.

Mübarek Ramazan Bayramnz kutlar; ehrimize, ülkemize, milletimize, slam dünyasna ve tüm insanlk alemine huzur, salk, mutluluk ve bar getirmesini Cenab- Allah tan niyaz eder, sayglarm sunarm.

Bayramn tüm hanelere, tüm ocaklara, tüm gönüllere; ülkemize, slam dünyasna ve insanla huzur, saadet, selamet getirmesini temenni ediyorum.

Bu güzel günlerin, ülkemizin ve tüm insanln huzuruna ve barna vesile olmasn diliyorum. Sevdiklerinizle salkl, mutlu ve güzel bir bayram geçirmeniz dileiyle...

Allah tüm Müslümanlar huzur ve sükünla nice bayramlara girmeye nasip etsin

Ülke olarak huzur, salk ve mutluluk dolu bayramlar yaamak dilei ile tüm vatandalarmn Ramazan Bayramn en içten duygularmla kutluyorum.

Savalarn bittii ve barn hakim olduu bayramlarn yaanmas dileiyle mübarek Ramazan Bayramnn bata slam alemine ve tüm insanla hayrlara vesile olmasn dilerim

Ramazan bayramnn ülkemize, milletimize, slam alemine ve tüm dünyaya huzur, salk ve mutluluk getirmesini Yüce Allahtan diliyorum

Sizin ve tüm slam Aleminin Ramazan Bayramn tebrik ediyor, Allahtan birliimizi, kardeliimizi daim klmasn, daha nice bayramlara huzur, bar içinde ulamay nasip etmesini diliyorum

Bar ve huzurun hakim olduu, kan ve gözyandan uzak bir bayram olmas temennisiyle, tüm slam Aleminin Ramazan Bayramn en içten dileklerimle kutluyorum

Ramazan bayramnn manevi ikliminin herkesi kuatmasn, tüm insanla kardelik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, Ramazan bayramn en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve sayglarm sunuyorum

Tüm milletimizin ve slam Aleminin Ramazan Bayramn kutlar, bayramn huzur, hogörü, salk ve esenliklere vesile olmasn dilerim

Bayramn ülkemize, milletimize, slam dünyasna, insanla ve tüm gönüllere huzur, saadet, selamet getirmesini temenni ediyorum. Bayramnz mübarek olsun.

Müslüman corafyasnda akan kan ve gözyann durmasn ve bütün din kardelerimizin bayram sevincini yaayabilmelerini Yüce Allahtan niyaz ediyorum. Ramazan Bayrammz mübarek olsun

Yüce Türk Milletinin ve slam leminin birlik, bar ve kardelik içinde bir bayram geçirmesini dilerim. Bayramlarn milli ve manevi deerlere sahip çklmas için önemli günlerdir. 11 ayn sultan Ramazan büyük bir huu ve mutluluk içerisinde geride brakyoruz. imdi ise milli ve manevi deerlerin zirveye ulamasna vesile olan Ramazan Bayramn kutlayacaz. Yüce Türk Milletinin ve slam leminin Mübarek Ramazan ayn kutlarm salk, mutluluk, huzur ve bereket getirmesini Yüce Allahtan dilerim

Maneviyatmzn younlat, iftar ve sahur bereketinin milli birlik, beraberlik, kardelik, yardmlama duygularnn gönüllerimizde yer etti semaya açlan dua elleri, klnan teravih namazlar, okunan Hatim-i erifler ile bereketli geçirdiimiz Ramazan aynn sevinci olan Ramazan Bayram nzn hayrlara vesile olmasn dilerim

Dilerim bu mübarek günler tüm insanln güven ve huzur bulaca bir gelecein balangc olur ve tüm dünyada silahlar susar, zulümler son bulur.

Ramazan Aynn feyzi ile bir büyük bayrama daha kavumann sevincini tüm vatandalarmzla birlikte paylayor, tüm halkmz bata olmak üzere tüm inananlarn mübarek Ramazan Bayramlarn en içten duygularmla tebrik ediyor, salk, mutluluk ve baar dileklerimi iletiyorum.

Bir çocuun dülerine yamak, bir ümidi bin ümide bölmektir bayram. Yalnzlklardan kurtulmak, ümidin kandillerini yakmak, gönüllerde yeni saraylar ina etmek ümidiyle Ramazan Bayramnzn kutlu olsun.

Her eye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doru yoldan ve sevdiklerimizden ayrmasn! Hayrl ve bereketli Ramazan Bayramlar dileiyle.

Bu deerli Ramazan Bayramnda, kainatn yaratcs ve alemlerin Rabbi balayc ve acyc yüce Allah tüm dualarnz kabul etsin. Hayrl ve bereketli Ramazan Bayramlar dileiyle.

Varl ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarnzn Rabbin yüce katna iletilmesine vesile olan Ramazan Bayramnz mübarek olsun.

Bir damla ümit serpilsin yüreine, bir damla mutluluk dolsun günlerine , binbir duan kabül ve Bayramn Kutlu Olsun

Mübarek Ramazan Bayramn sevdiklerinizle beraber salkl ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Bayram tüm insanla hayrl olsun!

Bir bayram gülüü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin öyle içten samimi, gözyalarn bile tebessüme çevirsin. yi Bayramlar.

Bir Ramazan Bayram daha geldi. Bu bayramn öncelikle milletimize, slam alemine ve de insanla hayrlar getirmesini Yüce Allahtan diliyoruz.

Kardeliin doduu, sevgilerin birletii, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu bir bayram geçirmeniz dileiyle...

Bugün Bayram! Mübarek Ramazan Bayram Tüm insanlar birbirlerine daha çok yaknlasn, dargnlklar ortadan kalksn, kardelik ve dostluk duygular daha da kuvvetlensin. Tüm insanlar nee ve mutluluk denizinde yüzsün. Hayrl bayramlar

Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel balangçlar müjdelemesi gibi, bu bayramn da sana ve ailene mutluluk ve nee getirmesini diliyorum... yi bayramlar!

Kardeliin doduu, sevgilerin birletii, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara...

Benim ömrümde rmaklar vardr sularnda hayallerimi yüzdürdüüm, benim ömrümde sevdiklerim vardr bayramlar ayr geçince üzüldüüm. Bayramnz mübarek olsun!

Bin damla serilsin yüreine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, dualarn kabul olsun bu bayramda... Ramazan Bayramn mübarek olsun!

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Ramazan Bayram diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

Ana Sayfaya Git