En iyi drone görüntüsü!

Türkiye'nin en iyi drone görüntüsü vatandaşların oylarıyla belirlenecek

Haberler 06.12.2021 - 00:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakanl letiim Bakanlnca düzenlenen ve FPV Drone pilotlarnn Türkiyenin tarihi, doal ve kültürel güzelliklerini görüntüledikleri Türkiye Drone Festivali için halk oylamas balad.

Cumhurbakanl letiim Bakanlndan yaplan açklamaya göre, alannda profesyonel ve dünyaca tannm FPV Drone pilotlarnn, tarih, inanç, su ve salk kategorilerinde Türkiyenin toplam 12 ehrinde yapt drone çekimleri tamamland.

Türkiyeyi en iyi tantan FPV Drone performansnn ve kategorinin birincilerinin halk oylamasyla belirlenecei Türkiye Drone Festivalinde, oylama süreci bugün balad.

Festival kapsamnda, 12 profesyonel FPV Drone pilotunun stanbul, zmir, Antalya, Adyaman, Denizli, Hatay, Mardin, Mula, Nevehir, Sivas, anlurfa ve Vanda, Türkiyenin tarihi, kültürel ve doal güzelliklerini deiik aç ve perspektiflerle çektikleri görüntüler vatandalarn beenisine sunuldu.

ngiltereden Luke Bannister, ABDden Ian Rinefort ve Reme Raul Morales, Fransadan Colas Feuillie , Antoine Gaetano ve Vladimir Metivier, sviçreden Ivan Surikov, spanyadan Sergi Hernandez Lopez, Türkiyeden Ouz Albayrak, Cumhur Büyükta, Berkay Efe ve Burak Altparmaktan oluan drone pilotlarnn görüntüleri, turkdronefest.com adresinden izlenip oylanabilecek.

Vatandalar 25 Aralka kadar oylaryla Türkiyenin havadan çekilmi en iyi görüntüsünü belirleyebilecek.

ÜLKE TANITIMINA ÖNEML KATKI SALAYACAK

Cumhurbakanl letiim Bakan Fahrettin Altun, festivale ilikin yapt açklamada, Türkiyenin önemli deerlerinin, yerli ve yabanc tannm FPV Drone pilotlaryla ilk kez görüntülendiini belirterek, Türkiyenin tarihi, kültürel ve doal güzelliklerinin havadan görüntülenerek, sergilendii bu yarma ülkemizin tantmna, turizmine önemli katk salayacak. ifadelerini kulland.

Dronelarn Türkiye adna yükseldii bu deerli yarma konseptini her yl tekrarlayarak, Türkiyeyi fark perspektiflerden tantmay amaçladklarn aktaran Altun, unlar kaydetti:

Dünyada oldukça güncel olan FPV Dronelar, ehirlerin ve ülkenin tantmnda izleyiciye daha gerçekçi ve sürükleyici enstantaneler sunuyor. Bizler de 12 ehrimizde tarih, inanç, su ve salk kategorilerinde önemli deerlerimizi tantan bir yarma hazrladk. Projemizde yer alan yerli ve yabanc FPV Drone pilotlarna imdiden baarlar diliyorum. Tüm vatandalarmz, ülkemizin esiz güzelliklerinin havadan görüntülendii yarma için 25 Aralka kadar oylamaya bekliyoruz.

Ana Sayfaya Git