En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi'

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan 'En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi' kapsamında, Batman'da İl Emniyet Müdürlüğü'nce etkinlik düzenlendi.

Haberler 17.11.2020 - 10:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batman Üniversitesi Merkez Kampüsündeki etkinlie Vali Hulusi ahinin ei Ebru ahin, vali yardmlar Tuba Polat, Emine Kraç, ermin çakmak, Ayla Durmu, Arzu Kaplan, Yasemin Mete, Nesibe Fani ile kadnlar katld. Programda, sahneye yerletirilen ve içine uyuturucu konulan kutuyu bulan narkotik köpei Maya ile düzenlenen gösteri, büyük alk ald.

NARKOTK ANNE

Gösteri sonras konuma yapan Vali ahinin ei Ebru ahin, Sokaklarda hayatn kaybeden madde bamls saysnn sürekli artmas ve uyuturucu madde yüzünden dalan aileler, sorunun ne kadar büyük olduunu gösteriyor. Her konuda olduu gibi milletimiz konunun çözülmesi için ilgili kurumlarla elinden geleni yapmaktadr. çileri Bakan Süleyman Soylunun En yi Anne Narkotik Polisi Anne sloganyla yapt proje bunun en güzel örneklerindendir. Güvenlik güçlerimiz darda, sokaklarda çocuklarmz kötü alkanlklardan korumaya çalrken bizler de anne olarak evlerimizde evlatlarmz izleyip davranlarn takip ederek çalan personelimize rehberlik yapabiliriz. Bilinçli bir annenin çözemeyecei sorun yoktur. Önemli olan nerede, nasl hareket edeceimizi bilmektir. Bu hususta kurumlarla i birlii içerisinde olduumuzda çözemeyeceimiz bir sorun kalmayacaktr. Bu illeti sevgimizle yeneceiz dedi.

Ana Sayfaya Git