Engelli Bahar'dan haber alınamıyor

Malatya’nın Akçadağ İlçesi’nde mevsimlik işçi olarak çalışan Şanlıurfalı Aydın ve Göçer Korkmaz çifti, pazartesi gününden bu yana haber alamadıkları zihinsel engelli kızları 13 yaşındaki Bahar Korkmaz'ın bulunmasını istiyor.

Haberler 15.07.2017 - 09:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfann Birecik lçesinin Karyaka Mahallesinden,10 gün önce kays toplama iinde çalmak için Malatyann Akçada lçesine giden 7 çocuklu Aydn ve Göçer Korkmaz kzlar zihinsel engelli kzlar Bahar, geçen pazartesi günü çadrdayken ortadan kayboldu. Baharn uzun süre çadra dönmemesi üzerine, durumu jandarmaya bildiren Korkmaz çifti, mevsimlik içi olarak çaltklar Akçadadan ayrlarak, anlurfada dönüp kzlarn aramaya balad.

Kznn hayatndan endieli duyduunu belirten Aydn Korkmaz, Biz bahçede kays toplamak için sabah erken saatlerinde kaldmz çadrdan ayrldk. Kzm engelli olduu için o çadrda tek bana kalmt. Kays toplama iinden döndüümüzde kzmn kayp olduunu gördük. Tüm aramalara ramen bulamadk. Ben ii gücü brakp kzm her yerde aryorum dedi.

Kznn bulunmasn isteyen Göçer Korkmaz ise, Engelli kzmn bulunmas için her tarafa bavurduk ama bir sonuç alamadk. Kzmn hayatnda endie ediyorum. Allah rzas için kzma gören varsa bize ya da jandarmaya haber versin. Biran önce yavruma kavumak istiyorum. Onun hayatnda endie ediyorum eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git