Engelliye ait tekerlekli sandalyenin aküsü çalındı

Adana'dan akrabalarını ziyaret etmek için gittiği Mardin'de tekerlekli sandalyesinin aküsü çalınan bedensel engelli 52 yaşındaki Mehmet Beşir Aydoğdu, evinden dışarı çıkamadığını belirterek hırsızdan aküsünü getirmesini istedi.

Haberler 08.10.2018 - 00:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesinde yaayan doutan bedensel engelli Aydodu, akrabalarn ziyaret etmek için memleketi Mardinin Kzltepe ilçesine gitti.

Akülü tekerlekli sandalyesini de yannda götüren Aydodu, geceyi akrabasna ait evde geçirdi.

Sabah uyandnda darda brakt tekerlekli sandalyesinin aküsünün çalndn fark eden Aydodu, misafir olarak bulunduu ilçede hrszlkla ilgili polise ikayette bulundu.

Adanaya dönen Aydodu, konuma güçlüü çektii için yeeni Alaattin Aydodu araclyla AA muhabirine yapt açklamada, akülü tekerlekli sandalyenin bir süre önce kentteki bir ilçe belediyesi tarafndan kendisine hediye edildiini belirtti.

Daha önce çkamad sokaa akülü tekerlekli sandalye sayesinde çkmaya baladn kaydeden Aydodu, ancak akünün çalnmasyla maduriyet yaadn söyledi.

Dünyann en mutlu insan bendim ama imdi oyunca çalnm çocuk gibi üzgünüm. diyen Aydodu, hrszdan aküsünü iade etmesini istedi.

Anne Fatma Aydodu da Olumun hayallerini geri getirin, onu mutsuz görmek beni kahrediyor. diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Ana Sayfaya Git