Erdoğan 'Kusura bakmayın Katar'a destek devam'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün Yenikapı'da AK Parti iftarında Katar'a yönelik açıklamalarda bulundu. Katar devletinin bu zamana kadar PKK'ya herhangi bir yardımda bulunmadığı açıklamasının satırbaşları oluşturuldu.

Haberler 10.06.2017 - 01:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, geçtiimiz gün Yenikapda AK Parti iftarnda Katara yönelik açklamalarda bulundu. Katar devletinin bu zamana kadar PKKya herhangi bir yardmda bulunmad açklamasnn satrbalar oluturuldu.

TE SATIRBALARI

Ben bata Tillerson bir açklama yapt özellikle süreci hafifletmek gibi ambargoyu düürmek gibi böyle bir açklamas oldu ben diyorum ki bu tamamen kaldrlmal kardeler arasnda bu olmamal. Özelilkle Suudi yönetimine bir ricam var. Siz körfezin en büyüü en güçlüsüsünüz. Siz dümanlklar deil özellikle siz orada kardeliin batac olmalsnz. Onlar bir araya getirmelisiniz ve Suudi Arabistana da bu yakr diyoruz. Biz bunu istiyoruz ki bu da bizim hakkmzdr. Suriyede olanlar ortada Irakta olanlar ortada. Bunlarn yaylmas ne fayda getiriyor.

Biz Katarda kardelerimizi korumaya desteklemeye devam edeceiz. Bizim güzel bir sözümüz var ya Alma mazlumun ahn çkar aheste aheste. Katar küçük bir ülke eer bir yanl yaparsanz öyle yaparz ha. Öyle deil, ayeti kerime çok açk net ortada ne diyor Rabbimiz Biz nice az inanm topluluklar inanmam kalabalklarn üzerine galip kldk ortada bu var.

KATARA DESTEK DEVAM

nallah bundan sonra da yeniliin ve gelecein partisi olmay sürdüreceiz. Bu ramazan erifi de Müslümanlar olarak insanlk olarak maalesef hüzünle ve teessürle yayor kalbi krk olarak idrak ediyoruz. Komularmz bata olmak üzere Müslümanlar bir tas scak çorbaya hasret bir ekilde bu mukaddes ay geçiriyorlar. imdi Yemende Afganistanda Arakanda Filistinde Libya Somalide kardelerimiz kimi zaman açlkla kimi zaman terörle kimi zaman bask iddetle bu ramazan yaamaya çalyorlar. ftar sevincimizde sahur huzurumuz da kardelerimizin bu durumu karsnda buruklayor.

Son günlerde körfez bölgesindeki karde ülkeler arasnda yükselen tansiyon tüm Müslümanlarn Ramazan sevincine gölge düürmütür. slam dünyasnn bir çok sorunla sknt ile boutuu bir dönemde buna yenilerinin eklenmesi yanltr. Bölgemizin geleceine yönelik kirli planlarn devreye alnd bir dönemde enerjimizi boa harcamak asla doru deildir. u gerçein iyi bilinmesi gerekiyor. Buradan tüm körfezdeki kardelerime sesleniyorum. Liderler ve körfez halk, sizlere sesleniyorum karde kavgasnn kazanan olmaz.

Türkiye ne odu gidiyor mu darbe neticeye ulat m bunu iyi takip edenleri nasl paralarn harcandn çok iyi biliyoruz. Biz, aç ya da susuz Katardaki kardelerimizin yannda olmak onlara yardm ettiimizden dolay rahatsz olanlar var kusura bakmayn biz Katara her türlü destei vermeye devam edeceiz.

Ana Sayfaya Git