Erdoğan'dan ikili görüşmeler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres'i kabul etti.

Haberler 25.09.2018 - 17:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Erdoan, görüme öncesi Guterresin ziyaretçi defterini imzalad. BM Genel Sekreter Sözcülüünden Cumhurbakan Erdoan ve Guterresin BM Genel Merkezindeki görümesine ilikin yazl açklama yapld.

Açklamada, Genel Sekreter, Türkiyenin 3,5 milyondan fazla mülteciye ev sahiplii yapmas ve BM ve Türkiye arasndaki mükemmel ibirliine övgüde bulundu. Genel Sekreter ve Cumhurbakan Erdoan Suriyedeki durumu görütüler. Genel Sekreter, dlibde silahlardan arndrlm bir bölge oluturmak için 17 Eylülde imzalanan anlamay memnuniyetle karlad. ifadeleri kullanld.

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan Birlemi Milletler (BM) 73. Genel Kuruluna katlmak üzere bulunduu ABDnin New York ehrinde, Belçika Babakan Charles Michel ile görümesinde iki ülke ilikileri deerlendirildi.

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, Japonya Babakan inzo Abeyi kabul etti. Birlemi Milletler (BM) 73. Genel Kurulu Görümelerine katlmak üzere ABDnin New York kentinde bulunan Cumhurbakan Erdoan, Japonya Babakan Abe ile bir araya geldi. Görüme basna kapal gerçekleti.

Birlemi Milletler (BM) 73. Genel Kurulu Görümelerine katlmak üzere ABDnin New York kentinde bulunan Cumhurbakan Erdoan, ran Cumhurbakan Ruhani ile bir araya geldi. Görüme basna kapal gerçekleti.

Ana Sayfaya Git