Erdoğan"ı rüyasında görmüştü

Kızı rüyasında gördü, 3 ay sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan aradı

Haberler 04.05.2020 - 00:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Elazda 6.8lik depremde evi ykld için konteyner kente yerleen Bedriye Baltacnn (80) kz Aye Baltac (43), 3 ay önce rüyasnda Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann evlerine geldiini gördü. Cumhurbakan Erdoann önceki gün telefonla görüntülü arad 5 çocuk annesi Bedriye Baltac, hem ard hem de çok sevindii görümeyi DHAya anlatt.

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, önceki gün görüntülü aramayla Edirne, Elaz, Krkkale ve rnakta yaayan 4 aileyle görüerek, ramazan aylarn tebrik etti. Cumhurbakan Erdoann görütüü ailelerden Elazda oturan Bedriye Baltac, kz Ayenin 3 ay önce rüyasnda Cumhurbakan Erdoann evlerine geldiini gördüünü söyledi. 24 Ocakta meydana gelen 41 kiinin yaamn yitirdii 6.8 büyüklüündeki depremde evi ykld için Doukent Mahallesindeki konteyner kente yerleen Bedriye Baltac, Cumhurbakan Erdoan ile yapt görümeyi DHAya anlatt.

Baltac, Elaz Valisi çetin Oktay Kaldrmn kendisini arayp, Cumhurbakan Erdoan ile görüeceini söylemesiyle heyecanlandn belirterek, Kzm Aye, 3 ay önce Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan rüyasnda evimize geldiini söyledi. 3 ay sonra da Cumhurbakan Erdoan, beni arayp görüntülü görüme yapt. çok heyecanlandm. Bana ihtiyacmn olup olmad, konteyner kentte ihtiyaçlarmn giderilip, giderilmediini sordu. Ben de burada bize iyi bakldn söyledim. Kaç çocuk ve kaç torunumun olduunu sordu. Cumhurbakanna 5 çocuk, 7 torunum olduunu söyledim. Görümede çok heyecanlandm. Allah, Cumhurbakanmz kazadan beladan korusun dedi.

RÜYAYI GÖRDÜKTEN 3 AY SONRA CUMHURBAKANIMIZ ANNEMZ ARADI

Cumhurbakan Erdoan rüyasnda gören Bedriye Baltacnn kz Aye Baltac ise, Sabah kalktm dedim ki anne, Cumhurbakanmz bizim eve gelmiti. Annem de, Hayrdr. nallah hayrl haber alrz dedi. Bu rüyay gördükten 3 ay sonra da Cumhurbakanmz annemizi arad. Görümesinde Elaza geleceini söyledi. nallah gelir. Ben gelmesini çok istiyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git